Fetele preiau controlul: petrecere cu reprezentante ale sexului frumos din mai multe...

Fetele preiau controlul: petrecere cu reprezentante ale sexului frumos din mai multe ţări, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Britanica Kisscut este una din invitatele speciale ale petrecerii Girls Take Control, la Timişoara

La sfârşitul acestei săptămâni, fetele preiau controlul la un party care va avea loc sub genericul Girls Take Over, evenimentul urmând să se desfăşoare la clubul Daos, vineri 3 martie, de la ora 22. În cadrul acestei petreceri vor fi prezente reprezentante ale muzicii drum and bass din Marea Britanie, Cehia şi România.

Kisscut este DJ de drum and bass şi producer din Marea Britanie, care în ultimii cinci ani s-a remarcat atât datorită pieselor proprii cât şi rezidenţei la Rough Tempo sau ca şi realizatoare de emisiuni la DNB Radio. Printre locurile unde a mixat până în prezent se numără celebrul club Ministry Of Sound din Londra sau cel mai mare festival de drum and bass din lume, Let It Roll Open Air din Cehia. În vara anului trecut, Kisscut a venit cu ideea de a promova seturi de 15 minute realizate de female DJs, care a prins foarte bine şi a „generat“ show-uri în Toulouse, Praga sau Malaga.

Kan-Jacca vine din Cehia şi s-a apucat de muziică acum 12 ani când a cumpărat primele viniluri.


De-a lungul anilor a organizat petreceri şi a fost gazda mai multor show-uri radio, ajungând să fie invitată în cluburi din Slovacia, Austria sau Germania. În 2011 a pus bazele BasSistaz, un party – crew care a mai inclus alte cinci reprezentante ale sexului frumos şi care a avut parte de mare succes, mai apoi fiind cooptată şi în MethLab Agency.

DJ Dutchie vine din Essex şi şi-a început cariera la începutul anului 2015 devenind în scurt timp rezidentă a radio-ului britanic Rough Tempo. Alături de ele se va afla şi britanica MC MEL.SD.

Oraşul nostru va fi reperezentat la acest party de către Anca. Născută în 1982, în Hunedoara, artista și-a început aventura muzicală la 14 ani, ca solistă a Casei de Cultură din Hunedoara. Pentru un an, a făcut parte dintr-un proiect muzical hip-hop. După începerea liceului, a făcut switch-ul la rock, tot ca solistă. În aceeași perioadă și-a descoperit abilitățile organizatorice. În 2001 s-a mutat, în Timișoara, ca studentă. În același an a devenit membru al Organizației Studenților din Universitatea Timișoara (OSUT), unde s-a implicat în diverse proiecte culturale (StudentFest, Underground Timisoara Festival, TMBase), ca organizator. În 2007 devine membru fondator al Asociației Culturale TURN și participă la organizarea primei ediții a International Romani Art Festival (IRAF). În 2014 își reia aventura muzicală, participând la organizarea evenimentelor marca Soundclash. Tot de atunci își manifesta și curiozitatea pentru mixing. Doi ani mai târziu, revine la „live”, cu un guest-mix, în emisiunea lui Kapno, Soundclash Broadcast, pe Drums.ro Radio. În octombrie 2016 începe propria emisiune pe Drums.ro Radio – Monday Kickback – ajunsă acum la 5 ediții. În decembrie 2016 pune prima dată muzică, într-un event Soundclash, alături de Kapno, Injektah, Mauoq și Dj Chef. A urmat P.L.U.R., organizat de M.I.B Crew, același crew care a invitat-o şi la acest party.

Biletele pentru petrecerea Girls Take Over costă 25 lei în avans şi 30 lei la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.