Firmele din Timiș, invitate într-o misiune economică în Japonia. Cum sunt ajutate...

Firmele din Timiș, invitate într-o misiune economică în Japonia. Cum sunt ajutate să se dezvolte

0
DISTRIBUIȚI

tokyoO nouă misiune economică este organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pentru firmele din județ. Astfel, în perioada 10 – 20 mai, companiile sunt invitate în Japonia.

„Și în acest an, vom continua strategia de promovare a produselor românești pe piețele extra-comunitare. În prezent, 70% din comerţul exterior al României este către Uniunea Europeană, 15% către ţările europene non-UE şi 15% pe celelalte continente. De aceea, programul de misiuni economice al CCIAT pentru 2017 vizează țări ca Statele Unite ale Americii, Japonia, Tunisia, Emiratele Arabe Unite sau Kazakhstan”, a declarat la începutul acestui an Florica Chiriță, directorul general al CCIAT.

Potrivit organizatorilor, obiectivul principal al misiunii economice este de a intensifica relațiile comerciale și economice dintre România și Japonia, de a face cunoscute produsele românești pe piața niponă și de a identifica noi oportunități de afaceri și investiții, prin stabilirea de contacte directe.


În plus, este pregătit și un program de vizitare a obiectivelor turistice aparţinând culturii şi civilizaţiei nipone.

Costul participării la misiunea economic este de 2.350 de euro + TVA, pentru membrii CCIAT, și de 2.530 de euro + TVA, pentru cei care nu sunt membri. În acest preț sunt incluse transportul u avinul Timișoara – Tokyo și retur, taxe aeroport și cazare cu mic dejun inclus, nouă nopți în hoteluri de trei stele. Firmele din județul Timiș au timp până în data de 15 februarie să se înscrie pentru a participa la misiunea economică în Japonia.

Japonia este a treia economie la nivel mondial și a doua putere economică în Asia-Pacific, regiune caracterizată de cel mai mare dinamism economic la nivel mondial.

Informaţii suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372 185 284 sau 0372 185 242, e-mail: akormany@cciat.ro, Ana-Maria Kormany – manager proiect CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.