Firmele din Timiș, invitate la cel mai mare salon de mobilă din...

Firmele din Timiș, invitate la cel mai mare salon de mobilă din lume, la Milano. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI
Firmele din Timiș, în misiune economică la Milano.

Firmele din județul Timiș sunt invitate de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș să viziteze o nouă expoziție internațională. Astfel, în perioada 4 – 7 aprilie, companiile din județ au oportunitatea de a participa la Salonul Internațional de Mobilă de la Milano, cel mai mare și mai important eveniment de acest gen din lume.

Salonul a ajuns la ediția cu numărul 56, are loc la Fiera Milano, între 4 și 9 aprilie, și va reuni peste 2.400 de expozanți din întreaga lume.


La eveniment sunt așteptați să participe numeroși cumpărători, antreprenori, arhitecți și designeri de renume internațional. În cadrul salonului pot fi văzute cele mai inovative și creative moduri de mobilare a locuinței. Printre participanți se numără și cei mai mari producători din industria mobilei, astfel că, timp de o săptămână, Milano va deveni capitala internațională a design-ului.

În anul 2016, la Salonul Internațional de Mobilă de la Milano au participat 1.300 de expozanți din 160 de țări, iar evenimentul a atras peste 370.000 de vizitatori. Costul participării la misiunea economică organizată de CCIA Timiș este de 595 de euro + TVA și include transport cu avionul dus-întors pe ruta Timișoara-Bergamo, trei nopți cazare, cu mic dejun inclus, vizitarea expoziției și asistență CCIA Timiș.

Termenul de înscriere este data de 5 martie. Informații suplimentare la tel. 0372185 285, e-mail: office@cciat.ro. Persoană de contact: Stana STOIANOV- referent specialitate DRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.