ASU Politehnica obține un rezultat POZITIV la Suceava. PATRU goluri s-au marcat...

ASU Politehnica obține un rezultat POZITIV la Suceava. PATRU goluri s-au marcat în repriza secundă

0
DISTRIBUIȚI
ASU Politehnica, revanșă parțială la Suceava

Rezultat important obținut de ASU Politehnica în Bucovina. ”Băieții în ghete” au remizat, scor 2-2, pe terenul Forestei Suceava, una dintre trupele puternice ale B-ului. În ciuda terenului jocul a fost foarte spectaculos în partea secundă. Timișorenii au fost conduși după ce au deschis scorul prin Birău, apoi a fost nevoie de reușita lui Bădăuță pentru ca alb-violeții să plece cu un punct din prima deplasare a anului.

ASU Poli a început aparent ultra-defensiv jocul de la Suceava, cu cinci fundași. Terenul greu a încurcat ambele echipe în prima parte. Dar în tribune s-au aflat circa 1.500 de spectatori, dintre care 60 au fost ultrașii oaspeților, sosiți cu trenul.

Gazdele au avut prima șansă notabilă prin Rusu, dar lovitura sa de cap a trecut peste poarta lui Gakos. În fața sa Mera s-a ocupat de îndepărtarea baloanelor aeriene iar Teut a dat primele semnale că ASU Poli nu a venit doar în excursie la Cetatea de Scaun. Pentru suceveni a fost periculos și atacantul Vraciu, sosit chiar de la ACS Poli, dar acesta nu a fost suficient de insiprat în fața porții. Timișorenii au fost din nou periculoși pe finalul reprizei, parcă anunțând iureșul din startul părții secunde.


În mai puțin de cinci minute alb-violeții au lovit de trei ori barele porții lui Niga. Rând pe rând, Motreanu (min. 46), apoi Teut (48) și Blănaru (51), au fost aproape de deschiderea scorului. Până la urmă ASU Poli avea să marcheze pentru 1-0 prin Birău, care a reluat în minutul 54 de la mare distanță în dreapta portarului, o minge respinsă inițial în urma unui corner. Bucuria nu a durat foarte mult pentru oaspeți, peste 11 minute nou intratul Stănescu, la Foresta, a egalat tot printr-un șut mult din afara careului. Gazdele au avut și o bară înainte de această reușită iar brusc partida a devenit foarte spectaculoasă.

Situația pe noua tabelă de la ”Areni” s-a înrăutățit însă pe final pentru ”Băieții în ghete”. Bădăuță (75) a ratat șansa sa de a avea un impact imediat. În schimb, peste trei minute Foresta face 2-1 prin Dumitriu, care a plasat balonul peste Gakos. Când se părea că ”povestea” tristă din multe jocuri ale turului se repetă, Bădăuță reușește în minutul 84 să-l învingă de această dată pe Niga cu un șut plasat din interiorul careului. Mai mult, timișorenii au avut puterea să forțeze victoria în prelungiri, ratând o ocazie mare prin același Bădăuță.

ASU Poli ajunge la 20 de puncte după 22 de runde și începe pozitiv anul 2017, departe de singurul loc care duce în C. Rezultat bun mai ales pentru că puțini contau pe un rezultat pozitiv la Suceava după acel 1-3 din tur cu trupa lui Cristi Popovici.

Foresta Suceava: Niga – D. Bălan, Asanache (64 Al. Mutu), D. Lung, Drugă – Cerlincă, L. Dumitriu, Dănilă (64 Stănescu), Căinari – B. Rusu, Vraciu. Pe bancă: Hînțășcu, Buziuc, Aeroaiei, Mihălăchioaie, Ivan. Antrenor: Cristian Popovici.

ASU Politehnica Timișoara: Gakos – Motreanu, Bilia, Mera, Gălan (cpt.), Ghinescu – Birău (82 Țugui), M. Stancu, Nicolescu (70 Gorovei), Teut – Blănaru (63 Bădăuță). Pe bancă: Gîrlea – Telescu, Vucea, Bîte. Antrenor: Sorin Brîndescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.