Îndrăgostiții din Timișoara, invitați să agațe lacăte ale iubirii pe un pod...

Îndrăgostiții din Timișoara, invitați să agațe lacăte ale iubirii pe un pod din oraș, pe 14 februarie

1
DISTRIBUIȚI

Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită la Timișoara la fel ca la Paris. Astfel, pe 14 februarie, cuplurile din oraș sunt invitate să agațe lacăte ale iubirii pe podul pietonal de lângă Parcul Copiilor. După ce-și declară dragostea, pe care o pecetluiesc agățând lacătul încuitat de grilajul podului, cuplurile sunt încurajate să arunce cheia în apă ca simbol al iubirii eterne.

Acțiunea intitulată „Podul Îndrăgostiților – Lacătele iubirii”este organizată de Clubul Rotaract Timișoara Cetate, iar în acest an a ajuns la ediția cu numărul patru.


Evenimentul se va desfășura între orele 12.00 – 17.00.

„Proiectul intitulat Podul Îndrăgostiților – Lacătele iubirii are scopul de a celebra dragostea simbolizată prin «lacătele iubirii» pe care membrii clubului Rotaract Timișoara Cetate le vor oferi timișorenilor care vor participa la acest proiect. Așadar vă invităm să prindeți un lacăt, acest simbol al iubirii și angajamentului – o memorie demnă de a fi prețuită pentru întreaga viață. Este ușor sa iubești pe cineva cu adevărat – a avea un iubit, o iubită, un prieten sau un membru al familiei care te face sa te simți fericit și împlinit – dar nu este întotdeauna ușor să le faci cunoscut acest lucru și să știe exact ceea ce simți pentru ei. Veniți să puneți lacăt iubirii!”, transmit organizatorii.

Mai multe informații despre acțiune sunt disponibile AICI!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.