La Timișoara se strâng fonduri pentru modernizarea Clinicii de Terapie Intensivă de...

La Timișoara se strâng fonduri pentru modernizarea Clinicii de Terapie Intensivă de la “Județean”. Vezi ce eveniment caritabil are loc

0
DISTRIBUIȚI

Clinica din Spitalul Județean Timișoara în care ajung oameni care se zbat între viață și moarte are nevoie de fonduri pentru modernizare. Astfel, în luna martie va fi organizat un eveniment caritabil cu scopul strângerii de fonduri pentru Clinica de Anestezie și Terapie Intensivă.

Acțiunea se numește “Împreună pentru viață”, iar invitatul special al Galei ATI va fi îndrăgitul cântăreț Gabriel Cotabiță, care a fost salvat de medicii de pe o astfel de secție. Potrivit organizatorilor, artistul va povesti despre experiența trăită în secția ATI.

Evenimentul are loc în data de 10 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, începând cu ora 17.30, și este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și de Asociația pentru ATI “Aurel Mogoșeanu” Timișoara.

“Sub sloganul Împreună pentru Viață, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș lansează, începând cu acest an, o serie de evenimente caritabile care vizează responsabilitatea socială corporatistă.


Mediul de afaceri este un pilon puternic pentru orice societate iar programele de acest tip îmbunătățesc calitatea vieții. Chiar dacă statul asigură cadrul general, companiile sunt încurajate să facă, în mod voluntar, mai mult decât prevede acest cadru, pentru a îndeplini obiective sociale, de mediu sau sănătate. (…) Prin participarea la eveniment și prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit, vom fi cu toți „Împreună pentru viață”, comunică CCIA Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.