Liberalii din Timiş au… liber în cursa pentru şefia filialei. Robu a...

Liberalii din Timiş au… liber în cursa pentru şefia filialei. Robu a uitat de toate conflictele

0
DISTRIBUIȚI

A uitat şi a iertat – aşa se poate explica, pe scurt, atitudinea preşedintelui interimar al PNL Timiş, Nicolae Robu, faţă de liberalii cu care a avut conflicte. Dacă după alegerile parlamentare Robu a demisionat şi a acuzat că nu mai poate conduce PNL Timiş având colegi precum Dănuţ Groza, acum, primarul Timişoarei anunţă că luptă pentru unitate în rândul liberalilor.

„Eu nu mă plâng de nimeni. Eu am făcut şi ieri un apel către toţi colegii să înţelegem că dacă nu suntem uniţi, nu o să facem performanţă. Conflictele interne în orice organizaţie, politică sau nepolitică împiedică obţinerea de performanţe.


Noi trebuie să fim o echipă, nu trebuie să ne iubim între noi, sigur câteodată iubirea multă face rău, noi trebuie să ne resectăm, trebuie să ne fixăm nişte ţinte înalte şi să ne mobilizăm pentru a le putea atinge. Dacă ne irosim potenţialităţile în dispute între noi, nu o să facem performanţă”, a explicat Nicolae Robu.

Întrebat de PRESSALERT.ro dacă a luat o decizie în privinţa candidaturii sale pentru un nou mandat în fruntea PNL Timiş, Robu a explicat că încă se mai gândeşte. „Sigur că ce dă drumul la alegeri. Cine are aspiraţii, e liber să candideze, trebuie doar să o facă cu fair-play, să se gândească nu numai la el, ci gândindu-se la interesul partidului şi la ce se întâmplă după ce alegerile sunt încheiate. Că este mult mai important ce se întâmplă după alegeri decât ce se întâmplă pe parcursul perioadei electorale. Sper să fie bine”, a mai spus preşedintele interimar al PNL Timiş.

Primarul a explicat că Biroul Politic Naţional s-ar putea reuni săptămîna viitoare şi cel mai probabil va decide o dată la care să aibă loc consiliul naţional al partidului, dar şi datele la care se vor organiza alegeri, dar şi că în opinia lui alegerile pentru preşedinţi de filiale judeţene trebuiau organizate înainte de cele pentru conducerea naţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.