Mașina de lux a primarului dintr-o comună bănățeană, incendiată în stil mafiot....

Mașina de lux a primarului dintr-o comună bănățeană, incendiată în stil mafiot. În ce scandaluri a fost implicat edilul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2098661334">
incendiu
Bolidul de lux al primarului din Lăpușnicu Mare, incendiat.

Bolidul de lux al primarului comunei Lăpușnicu Mare, județul Caraș-Severin, a fost incendiat în stil mafiot, ieri, pe un drum național. Ion Lala, care deține un Porsche Cayenne, cu număr de înmatriculare B 333 DGA, care costă peste 100.000 de euro, și-a găsit mașina incendiată, în jurul orei 16.00.

Primarul din Lăpușnicu Mare circula pe DN57B, iar între localitățile Anina și Bozovici a făcut pană de cauciuc la roata stânga-spate. Pentru că nu avea roată de rezervă, Ion Lala a plecat la Bozovici după alta de schimb. Însă, când s-a întors, și-a găsit autoturismul incendiat.

Pompierii au reușit imediat să stingă incendiul, însă au ars scaunele din față, volanul, bordul și platforma, iar polițiștii au constatat că geamul de la portiera din dreapta față a fost spart, iar înăuntru au găsit un recipient de plastic ce mirosea puternic a benzină.

„A fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a precizat Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin. Primarul din Lăpușnicu Mare le-a declarat oamenilor legii că nu bănuiește pe nimeni. În acest moment, polițiștii încearcă să dea de urma celor care au incendiat autoturismul.

Ion Lala a devenit celebru după ce a fost interceptat în dosarul DNA în timp ce discuta cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni, cum să-i asigure voturile lui Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. În urmă cu doi ani, PRESSALERT.ro dezvăluia cum banii comunei Lăpușnicu Mare au fost „sifonaţi” prin intermediul unei firme al cărui acţionar în acte a fost, până în 2014, viceprimarul Gheorghe Ciocloda, dar care era controlată de primarul Ion Lala.

Surse foto: Arhivă și Reper 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.