Nicolae Robu şi-a luat al patrulea consilier personal, mâna dreaptă a fostului...

Nicolae Robu şi-a luat al patrulea consilier personal, mâna dreaptă a fostului deputat Alin Popoviciu

0
DISTRIBUIȚI

Florin Răvăşilă, consilier Robu

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi-a completat echipa de consilieri personali. Astfel, fostul consilier județean PDL Florin Răvăşilă, fost și consilier la cabinetul lui Alin Popoviciu, li s-a alăturat lui Dorel Borza, Cătălin Iapă şi Ionuţ Nasleu.


Primarul a declarat pentru deBanat.ro că „i-am dat în atribuții piețele și deja mi-a făcut o informare. Va avea atribuții de inspectare a orașului și informare a mea privind locurile în care ar trebui să avem intervenţii corecte”.

Amintim că Dorel Borza are în gestiune relaţia cu regiile şi societăţile din subordinea primăriei, Cătălin Iapă se ocupă de problemele interne, iar Ionuţ Nasleu are atribuţii pe ordine publică. Printre oamenii care au decis să demisioneze din funcţia de consilier al primarului Robu se numără Marian Vasile şi Alexandru Chirilă. Alţi doi oameni care l-au sfătuit pe Robu sunt Robert Kristof, care a intrat în PNL şi a devenit consilier local şi ulterior city-manager al Timişoarei, şi Sanda Greblă, care a ocupă urmare a unui concurs funcţia de consilier în cadrul Direcţiei Tehnice.

Sursa foto: Facebook / Florin Răvăşilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.