PARADOX Prietenul lui Robu, care și-a făcut ilegal benzinărie cu complicitatea primăriei,...

PARADOX Prietenul lui Robu, care și-a făcut ilegal benzinărie cu complicitatea primăriei, a dat apă gratis celor care strigau împotriva corupției VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

Protestatarii din Piața Victoriei au primit, în această, seară mii de sticle de apă de la firma Perenna, a omului de afaceri Teodor Tuducan, prietenul lui Nicolae Robu, primarul Timișoarei și președintele PNL Timiș. Vă reamintim faptul că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că după ce a ajuns în posesia unui teren pentru care proprietarii de drept au așteptat retrocedarea vreme de 11 ani, Tuducan a reușit să facă demersurile necesare pentru dezmembrarea terenului retrocedat, care era parte a unei bucăți mai mari, dar și să obțină în timp record avizele PMT pentru amenajarea benzinăriei.


Mai mult, benzinăria construită de Tuducan nu ar fi putut funcționa dacă lângă ea nu ar fi fost amenajată și o parcare pe domeniul public, parcare amenajată fără aviz de la Consiliul Local Timișoara. Dezmembrarea terenului retrocedat s-a făcut în baza unui certificat de urbanism, pe care primarul Nicolae Robu a scris că poate servi și la acest lucru, deși legea arată că un astfel de document are un caracter strict informativ privind condițile în care se poate realiza o construcție. În plus nu exista, HCL care să aprobe dezmembrarea terenului proprietate a municipiului la acel moment.

În trei puncte din Piața Victoriei au fost aduse mii de sticle de apă de jumătate de litru,încă înainte de începerea demonstrației, iar bărbații, care au susținut că sunt angajații firmei lui Tuducan, au împărțit apă celor care strigau împotriva corupției și împotriva inițiatorilor OUG de modificare a Codului Penal. ”Suntem în trei puncte din piață. Am adus trei paleți.Pe un palet sunt peste 1000, 1300 de sticle. Calculați câte sunt”, ne-a spus unul dintre angajați. Apă a fost dusă și în fața Operei, de unde se vorbea mulțimii, unul dintre organizatori confirmând pentru PRESSALERT.ro că sticlele au fost donate și nu s-a plătit pentru ele.

4 COMENTARII

  1. UN SUPER GEST…. ,FRUMOS DIN PARTEA DOMNULUI TUDUCAN ,PACAT CA UNIIII… NU STIU SA FACA DIFERENTA…,A DAT NU A LUAT…. SI A LUAT APA DOAR CEI CARE AU DORIT SA BEA, NU A FORTAT PE NIMENI CU NIMIC ,NU MAI INTERPRETATI FIECARE CUM DORITI,
    CA NU SE MAI AJUNGE NICIODATA LA NIMIC BUN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.