Pentru al șaselea an consecutiv, Timişoara îşi aminteşte de Bob Marley printr-o...

Pentru al șaselea an consecutiv, Timişoara îşi aminteşte de Bob Marley printr-o petrecere cu invitaţi speciali

0
DISTRIBUIȚI
Pentru al şaselea an consecutiv, Timişoara îşi aminteşte de Bob Marley în cadrul unui eveniment tribut

Pentru al şaselea an consecutiv, Timişoara îşi aminteşte de Bob Marley în cadrul unui eveniment tribut organizat de echipa Reggaelize it!. Invitaţii speciali din acest an sunt italianul Raphael şi Krak in Dub, producător francez de reggae/jungle în activitate de peste 20 de ani.

Evenimentul se va desfăşura în data de 11 februarie la Escape Venue, de la ora 22. Raphael s-a născut în Savona având origini italiano – nigeriene şi a pus bazele trupei de reggae Eazy Skankers în 2002, alături de care a participat la festivaluri ca Rototom Sunsplash sau Arezzo Wave.


Primul album solo al său a apărut în 2013 sub numele de “Mind Vs Heart” şi a fost produs de casa de discuri Irievibrations Records. Un an mai târziu albumul a fost promovat printr-un turneu care a însumat peste 150 de spectacole în nu mai puţin de 15 ţări. De-a lungul anilor, artistul a susţinut o serie de concerte în ţările din întreaga lume, printre care s-a numărat şi un spectacol în deschiderea celor de la Manu Chao care a avut loc în Italia. Francezul Krak in Dub este considerat un pionier al mişcării jungle şi a avut ocazia să producă track-uri alături de  Capleton sau Demolition Man. Alături de ei, la acest party vor fi prezenţi şi LionRiddims, Vru Dubz și Megga Dillah și Slimy Snail, iar biletele de intrare costă 20 lei.

Robert “Bob” Nesta Marley (născut în 6 februarie 1945; decedat în 11 mai 1981) a fost un cântăreț, compozitor, chitarist și activist jamaican. El este cel mai cunoscut interpret de muzică reggae, și este privit ca un profet al mișcării ”Rastafari”. Printre cele mai cunoscute cântece reggae ale lui Marley sunt ”I Shot the Sheriff”, “No Woman, No Cry”, “Three Little Birds”, “Exodus”, “Could You Be Loved”, “Jamming’”, “Redemption Song”, și “One Love”. Legend, compilația de cântece ale lui Bob Marley lansată post-mortem, este cel mai bine vândut album reggae al tuturor timpurilor, cu mai mult de 25 de milioane de exemplare vândute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.