Premierului Grindeanu îi este dor de Timișoara: „De multe ori în ultimele...

Premierului Grindeanu îi este dor de Timișoara: „De multe ori în ultimele săptămâni mi-aş fi dorit să fi făcut parte în continuare din administraţia locală”

0
DISTRIBUIȚI

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a participat astăzi la Adunărea Generală a Asociaţiei Comunelor din România, unde a declarat că, în ultimele săptămâni, şi-ar fi dorit să fi făcut parte în continuare din administraţia locală, şi nu să conducă Executivul, dar consideră că trebuie să rezolve problema celor „două Românii”, rurală şi urbană.

„Şi eu provin din administraţia publică locală.


De multe ori în aceste săptămâni credeţi-mă că mi-aş fi dorit să fi făcut parte în continuare din rândurile dumneavoastră, dar totodată vă spun că trebuie să facem aceste schimbări”, a spus premierul, în timpu discursului susținut în fața primarilor, referindu-se la aplicarea programului de guvernare al PSD, în care se află şi un angajament de reducere a decalajelor.

„Vă aștept la Guvern, la Palatul Victoria se mai întâmplă și alte lucruri decât proteste. Vă rog să veniți la Palatul Victoria. Noi lucrăm în continuare”, le-a transmis Grindeanu edililor prezenți la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România.

Premierul a afirmat că va avea un consilier de stat care se va ocupa doar de comunitățile locale și problemele pe care le au comunitățile locale.

„E prea mare parcă diferența între (…) România urbană și România rurală, e de datoria noastră ca prin tot ce înseamnă programul de guvernare, programele pe care le vom lansa, unele dintre ele le-am lansat, această diferență să o reducem. În continuare sunt localități în România care nu au apă, nu au asfalt, nu au canalizare. Toate aceste lucruri pot fi făcute prin programele pe care, pe unele le-am lansat, altele vor fi lansate în perioada următoare”, a adăugat Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.