Primul deces din cauza gripei în județul Timiș, în acest an: un...

Primul deces din cauza gripei în județul Timiș, în acest an: un bărbat a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Gripa face prima victimă din acest sezon în județul Timiș.


Un bărbat în vârstă de 51 de ani a murit, săptămâna trecută, la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, însă boala a fost confirmată abia în această săptămână. Bărbatul a fost diagnosticat cu gripa de tip A H3.

“Bărbatul de 51 de ani a fost internat la începutul lunii la noi în spital. Pacientul prezenta simptome de gripă, cu insuficiență respiratorie, pe fond de ciroză hepatică și poliartrită reumatoidă, care i-au scăzut foarte mult imunitatea. A făcut bronhopneumonie și a decedat vinerea trecută. Confirmarea gripei s-a făcut zilele acestea”, ne-a declarat medical Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara.

La nivel național, numărul deceselor provocate de gripă în acest sezon a ajuns la 24, comunică Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile. Niciuna dintre persoanele decedate nu a fost vaccinată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.