RECORD de infracţiuni într-o singură zi pentru un şofer din Timiş care...

RECORD de infracţiuni într-o singură zi pentru un şofer din Timiş care transporta ILEGAL lemn. Vezi ce abateri au constatat oamenii legii

0
DISTRIBUIȚI

Tupeu dus la limite ieşite din comun de către un şofer din judeţul Timiş. În vârstă de 58 de ani, bărbatul a fost surprins de către poliţiştii din Deta, la volanul unui vehicul în timp ce transporta lemne pentru care nu deţinea niciun fel de documente de provenienţă. Ba mai mult de atât, în urma verificărilor oamenii legii au constatat că şoferul nici măcar nu poseda permis de conducere, iar autoutilitara era furată.

Cazul a avut loc ieri, 20 februarie, pe DN59, atunci când oamenii legii l-au oprit în trafic pe bărbatul ce se afla la volanul vehiculului ce tracta o remorcă ticsită cu panouri de lemn.


În urma verificărilor s-a stabilit că vehiculul are numere de înmatriculare false şi că figurează în baza de date ca fiind sustras din Suedia, în anul 2014, în timp ce conducătorul mijlocului de transport nu avea permis de conducere corespunzător categoriei.

Bărbatul de 58 de ani s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană a cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi tăinuire. Conducătorul auto a mai fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva activităţilor comerciale ilicite.

Materialul lemnos a fost confiscat. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.