Remiză albă între echipele cu cele mai frumoase galerii din Banat, CSM...

Remiză albă între echipele cu cele mai frumoase galerii din Banat, CSM Școlar Reșița și ASU Politehnica. Vezi bilanțul de invidiat al ”Băieților în ghete” în teste

0
DISTRIBUIȚI
Galeria gazdelor Foto: CSM Reșița / Facebook

ASU Politehnica și-a păstrat parcursul fără înfrângere din această iarnă. Alb-violeții au remizat astăzi pe terenul divizionarei C CSM Școlar Reșița, scor 0-0. A fost prima întâlnire dintre grupările bănățene susținute din tribune de druckeri, respectiv de către Guardia Rosso-Nera.

ASU Poli a început jocul de la Reșița cu mai multe ”inovații” în primul 11. O parte din ele din cauza accidentărilor. Gazdele reșițene puteau lovi primele în meciul disputat pe ”sinteticul” din Valea Domanului. În minutul 5 bara porții lui Gîrlea a fost zguduită în urma unei erori a lui Țugui. Zimmermann a fost pus la încercare pentru prima dată în minutul 19, când a fost nevoit să respingă în corner șutul lui Ghinescu.


Până la pauză ambele echipe și-au mai trecut în cont câte o ocazie.

Partea secundă nu a început grozav pentru ASU Politehnica. Dacă ar fi fost meci oficial alb-violeții ar fi rămas în zece oameni căci Bilia a văzut direct cartonașul roșu în minutul 57. Fiind amical fundașul a fost înlocuit de Mădălin Stancu. În prealabil Vlad Opriș (min. 54) putea puncta cu capul, dar mingea a fost salvată de pe linia porții. Amfitrionii, deși evoluează în C, au și câteva nume consacrate în primele două eșaloane, precum Keita ori Fabian Himcinschi, au rămas mai periculoși.

Până la urmă a fost un nou joc bun de pregătire pentru timișoreni, care își păstrează invincibilitatea în noul an calendaristic. Ultimul amical al ”Băieților în ghete” va fi sâmbătă, o ”revanșă” în deplasare cu CSM Lugoj (ora 12).

CSM Școlar Reșița: Zimmermann – Szijj, Banac, V. Opriș, Liuba – F. Costescu, Breșneni, Poiană, Muselin – Keita – Beloescu. Au mai intrat: Himcinschi, Negoescu, Costachi, Negrei, Coviț, M. Călin, Săndescu și Doda. Antrenor: Leontin Doană.

ASU Politehnica Timișoara: Gîrlea – Bilia (58 M. Stancu), Mera, Gălan, Ghinescu (70 Bîte) – Nicolescu, Motreanu (62 Teut), Gorovei, Țugui – Blănaru (67 Vucea), Bădăuță (62 Neamțu). Antrenor: Sorin Brîndescu.

Bilanț de invidiat

ASU Poli a ajuns la șase meciuri fără eșec în această pauză competițională. Un bilanț total schimbat față de cel din vară. Rezultatele înregistrate până acum în iarnă sunt: 3-0 cu Dierna Orșova (L4 Mehedinți), 2-2 cu Elore Bekescsaba (L2 Ungaria), 4-1 cu CSM Lugoj (L3), 2-1 cu Luceafărul Oradea (L2), 2-1 cu Szeged 2011 (L2 Ungaria) și 0-0 cu CSM Școlar Reșița (L3).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.