Robu jigneşte din nou parlamentarii de Timiş: „Ei nu fac nici pentru...

Robu jigneşte din nou parlamentarii de Timiş: „Ei nu fac nici pentru ei. Eu nu înțeleg ce dracu’ caută în Parlament”

0
DISTRIBUIȚI

A tunat şi a fulgerat la adresa foştilor parlamentari de Timiş, însă Nicolae Robu, primarul Timişoarei, nu pare să fie mai mulţumit nici de oamenii aleşi la alegerile din 11 decembrie ca să reprezinte interesele locuitorilor din Timiş.

„Eu am venit cu câteva lucruri faţă de parlamentari în ultimii patru ani. Dar ştiţi care e paradoxul? Ei nu fac nici pentru ei. Eu nu înțeleg ce dracu’ caută în Parlament. Vă dau un exemplu. Se plâng toți de o aberație a legii. Din mulțimea de legi referitoare la conflicte de interese se spune că nu poți ca parlamentar să îți angajezi pe cabinetul parlamentar o persoană cu care ai avut relații care au implicat bani în ultimii cinci ani.


Consecință, cei care au cabinet parlamentar nu mai pot angaja nicio persoană cu care au colaborat în primul mandat. E normal așa ceva? Și toți se plâng. Se zice că e conflict de interese. (…) Și le spun de ce vă plângeți, măi fraților? ANI aplică legea făcută de voi, modificați legea și ei stau și se plâng. Atunci înțelegeți indignarea mea că deși le-am dat mură în gură cum să se modifice anumite legi ca să funcționeze mai bine administrațiile publice din toată țara, nu pentru Primăria Timișoara, ei nu au făcut nimic. Nu era normal să fiu indignat?”, a declarat Nicolae Robu, astăzi.

Primarul s-a plâns că situaţia se repetă şi în acest mandat. Asta pentru că la începutul anului a elaborat o propunere de lege în baza căreia să fie finanţat sportul de către autorităţile publice locale. Edilul spune că nici de această dată legea ebalorată de el nu este luată în seamă de parlamentarii din Timiş. „Asta trebuia să facă PSD ajuns la guvernare, ajuns să aibă majoritate în Parlament. Să corecteze legislaţia astfel încât cetăţenii de bună-credinţă şi din sectorul public şi cel privat să fie apărați şi cei de rea-credinţă să fie pedepsiţi şi mai aspru decât au fost până acum. (…) Dacă e nevoie de închisori suplimentare, să fie construite şi mai multe dacă oamenii nu înţeleg să respecte legea. Trebuie să vedem ce cere viaţa reală, nu să facem legi care ne încurcă să trăim bine şi să progresăm”, a conchis edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.