Roxana Iliescu: „Eu nu sunt dispusă să girez aceste mizerii şi aici...

Roxana Iliescu: „Eu nu sunt dispusă să girez aceste mizerii şi aici nu mă feresc să îl nominalizez pe Cândea”. Ce spune despre pierderea postului de vicepreşedinte al CJ Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Noua conducere a PMP Timiş şicanează membrii care au refuzat să participe la mazilirea Roxanei Iliescu de la şefia filialei judeţene. Fosta lideră a a pemepiştilor din judeţ a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că în interiorul partidului s-a ajuns la presiuni de neadmis, după ce ea a făcut o serie de mărturisiri în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE.

„De la acel moment aceşti colegi sunt supuşi şantajului şi ameninţărilor de tot felul şi din păcate totul a ajuns prea departe. Colegul meu Fedor Maşniţa, consilier local la Lugoj, vreau să vă spun că s-au făcut presiuni asupra sa să ia parte la mişcarea colegilor, dar colegul meu a preferat să rămână în afara acelui joc şi a refuzat. (…) Biroul de la Lugoj a semnat pentru retragerea sprijinului politic, asta înseamnă excluderea.


Sunt convinsă că cei de la Lugoj au făcut această acţiune nu întâmplător, sunt convinsă că urmează o strategie bine pusă la punct şi foarte predictibilă pentru noi”, a declarat Iliescu.

Fostul preşedinte al PMP susţine că nu a fost informată legat de noua conducere a organizaţiei judeţene şi că nu ştie care este nou birou de conducere, dar şi că acuzele lui Dorin Cândea cum că nu ar avea venituri sunt false, dovadă stând faptul că ea a avut cele mai mari contribuţii din partid pentru campania electorală. În ceea ce priveşte intenţia de a candida pentru un nou mandat la şefia PMP, Iliescu a comentat că „la momentul acesta vă spun foarte sincer că nu ştiu dacă voi candida pentru că situaţia este una extrem de delicat şi după cum spuneam mai devreme sunt foarte hotărâtă să ies din situaţia acesta în mod demn. Am înţeles că colegii mei analizează inclusiv posibilitatea retragerii sprijinului politic pentru mine. Este foarte clar că s-a ajuns într-o situaţia extrem de delicată, iar eu nu sunt dispusă să girez aceste mizerii şi aici nu mă feresc să îl nominalizez pe Cândea. Nu mai există în acest moment pentru mine nicio resursă pentru a mai sta la masă cu acest domn”.

Iliescu a conchis că acuzele care i se aduc legat de conducerea organizaţiei sunt nefondate pentru că pe de o parte i se reproşează că nu a făcut munca unui secretar general, şi pe de altă parte i se reproşează că nu a condus organizaţia mai bine, în timp ce PMP Timiş nu era condus de ea, ci de Ion Răducanu. Mai mult, aceasta a renunţat că nu se teme că îi va fi retras sprijinul politic pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Timiş, menţionând că nu se agaţă de un post.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.