Roxana Iliescu rămâne vicepreşedinte al CJ Timiş şi membru PMP după decizia...

Roxana Iliescu rămâne vicepreşedinte al CJ Timiş şi membru PMP după decizia de la nivel central. Vezi ce a declarat

0
DISTRIBUIȚI

Roxana Iliescu rămâne membru PMP şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Asta a stabilit preşedintele pemepiştilor, Traian Băsescu, în cadrul Colegiului Naţional al partidului de astăzi. Amintim că în această săptămână, organizaţia Timiş a decis excluderea lui Iliescu şi retragerea sprijinului politic, după ce aceasta a declarat în presa locală că nu girează mizerii şi l-a nominalizat pe secretarul organizaţiei Timiş, Dorin Cândea. Decizia de excludere nu a fost luată în acord cu statutul partidului.

„Au votat excluderea mea în seara asta, au fost chiar şi două voturi prin telefon.


Eu voi contesta, faptul că sunt vicepreşedinte la nivel naţional înseamnă că ei trebuie să meargă cu votul ăsta în forul de conducere al partidului, în Colegiul Naţional şi bineînţeles că voi contesta. Am informaţii că au votat la vedere, iar conform statutului nostru, votul legat de persoane este un vot secret. Nu ştiu mai multe amănunte, nu ştiu nici măcar cine face parte din noul CEJ. (…) Noi mâine avem şedinţă la nivel naţional”, a declarat Roxana Iliescu pentru Vocea Timişului, joi. Conducerea PMP Timiş s-a apărat ieri, printr-un comunicat de presă, încercând să dezmintă că excluderea lui Iliescu ar fi fost nestatutară.

„Ieri în cadrul şedinţei de la Bucureşti colegii mei din filiala Timiş au prezentat decizia privind excluderea mea din partid, însă, pentru că deţin funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional, aceasta a trebuit să fie supusă la vot în cadrul Colegiului Naţional. Colegii au votat net în favoarea mea, 51 din totalul de 53 de voturi au fost pentru rămânerea mea în partid, astfel că decizia colegilor din Timiş privind excluderea mea a devenit nulă. Mergem mai departe”, a declarat Roxana Iliescu pentru PRESSALERT.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.