Seară de concert, teatru nebun şi circ ciudat alături de polonezii de...

Seară de concert, teatru nebun şi circ ciudat alături de polonezii de la The Freeborn Brothers, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Polonezii care alcătuiesc The Freeborn Brothers vor susţine un concert inedit la Timişoara

Polonezii care alcătuiesc The Freeborn Brothers vor susţine un concert inedit sâmbătă 4 februarie, la Timişoara, evenimentul fiind unul în care cei prezenţi vor asista la o „seară de concert, teatru nebun şi circ ciudat“, după cum îşi descriu show-ul invitaţii.

The Freeborn Brothers este un concert de muzică live combinat cu un teatru nebunatic și circ ciudat încântând spectatorii cu atmosfera distractivă, dar asta e doar începutul! Adaugă dans gypsy, energie nesfârșită și distracție cu un sunet musical eclectic și vei avea doar o idee despre spectacolul live Freeborn Brothers. Fiecare show este diferit de celălalt – niciodată nu fac aceeași rutină; i-ați putea vedea de o sută de ori si tot nu v-ați plictisi.


Ei își descriu stilul de muzical ca fiind Gypsy Hobo Trash Grass Punk’n’roll! Printre sutele de concerte avute până acum se pot lauda și cu faptul că au deschis pentru faimoasa trupă, Gogol Bordelo”, au transmis organizatorii evenimentului, Benediktus Production.

Din trupă fac parte: Niko Soszynski (banjo, tobe, voce), Mateusz Plesniak (acordeon, chitară, voce), Pawel Kus (bas, contrabas, voce). Biletele pentru concertul care va avea loc la Manufactura, de la ora 20, costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.