SINCERITATE Liderul PNL Timiș: „Este o realitate că PSD a avut...

SINCERITATE Liderul PNL Timiș: „Este o realitate că PSD a avut o campanie făcută profesionist și noi am o campanie foarte foarte proastă”

0
DISTRIBUIȚI

PNL a pierdut alegerile din cauza strategiei proaste, admite Nicolae Robu, primar al Timişoarei şi preşedinte interimar al PNL Timiş, care în ceasul al XII-lea recunoaşte că liberalii au abordat neprofesionist problema campaniei electorale. Edilul se apără şi spune însă că nu a învinuit vreun lider liberal pentru eşec, asta deşi după pierderea alegerilor declara că strategii de la nivel central au greşit mizând pe fostul premier Dacian Cioloş.

„Sigur că mi-aş fi dorit să fie guvernată bine de către un guvern PNL. Nu a fost să fie şi nu mai facem acum analize, haideţi să zicem datorită greşelilor pe care noi PNL le-am făcut şi de aici trebuie să plecăm, să nu învinuim pe alţii pentru că eu am mai fost răstălmăcit atunci când am mai pomenit o persoană sau personalitate sau alta.


Eu nu am acuzat acea persoană sau personalităţi. Eu am spus că noi am greşit, că am căutat locomotive în afara partidului, dar nu respectivii au fost de vină, ci noi am fost de vină că trebuia să folosim deviza noastră veche prin noi înşine, deviză care mereu ne-a adus succes. Sub ea ar fi trebuit să acţionăm și ar fi trebuit să înțelegem cu totul și cu totul altfel modul în care trebuie făcută campania electorală și în această privință eu consider că PSD cu experții pe care i-a avut consultanți a dat o lecție de cum trebuie făcută o campanie electorală, iar la polul celălalt, noi, PNL, am dat o lecție de cum nu trebuie făcută o campanie electorală și din aceste două lecții trebuie să învățăm pentru viitor pentru că trebuie să înveți și din exemplele de succes și din exemplele de nereușită. (…) În alte privințe este o realitate că PSD a avut o campanie făcută profesionist și noi am o campanie foarte foarte proastă”.

Primarul a declarat totuși că nu este de acord cu promisiunile populiste din programul de guvernare a PSD și nici cu faptul că se merge mult pe proiecte pe credite de angajament, previzionând că oamenii se vor convinge în curând că au dat crezare unor promisiuni mincinoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.