Patru absențe pentru ASU Politehnica în dificila deplasare de la Suceava. Cum...

Patru absențe pentru ASU Politehnica în dificila deplasare de la Suceava. Cum se pregătesc bucovinenii de meci

0
DISTRIBUIȚI
ASU Politehnica

Timișorenii pornesc cu șansa a doua în primul meci oficial din 2017. ASU Politehnica joacă sâmbătă pe terenul Forestei Suceava și tehnicianul Sorin Brîndescu va trebui să facă și improvizații pe anumite posturi din cauza problemelor medicale. Unul dintre absenți e Adrian Ungureanu, jucător transferat recent de la concitadina Ripensia.

Oficial CSM Rm. Vâlcea și Unirea Tărlungeni nu s-au retras din B, deși cele două nu au dat niciun semn de viață în iarnă. ”Se aude că se retrag echipe. Noi nu suntem ipocriți… dar dorim să rămânem în Liga a II-a pentru că merităm, nu că se retrag echipe și nu mai are cine să pice”, a spus Marius Cociu, managerul sportiv al bănățenilor.

”Pot să spun că sunt mulțumit dar vom vedea rezultatele care vor fi. Am avut meciuri bune și în toamnă, dar rezultatele au lipsit… Exemplu e și meciul din tur cu Suceava, le-am făcut cadou trei goluri. Prin transferurile pe care le-am făcut, în special pe axul central, Mera în apărare, Nicolescu mijloc, sper să ne aducă acea încredere și să se vadă prin rezultate”, a declarat Sorin Brîndescu.

Antrenorul lui ASU Poli a vorbit despre absențele din prima rundă.


Din lotul de 23 de nume conturat prin plecări și veniri, bănățenii au în acest moment fix un lot apt de meci 11 nume plus cele șapte rezerve. În condițiile în care al treilea portar, Filip sau Gârlea, va rămâne acasă. ”Am avut perioada aceasta de pregătire, la Herculane, cu jocuri amicale. A fost o perioadă bună. Ne îngrijorează accidentările. Fiecare jucător a suferit individual accidentări. Nu cred că din cauza acestui program. Ungureanu a recidivat la o entorsă, Telescu la Salonta a făcut întindere și Taub are o problemă la tendon. Sperăm să-și revină, să nu se ajungă la operație. Neamțu nu face deplasarea pentru că e și el accidentat, tot la gleznă, nu a spus că e lovit de două săptămâni și randamentul lui a avut de suferit. Azi a recunoscut și a făcut control. Sper să nu ne afecteze absențele pentru primul joc”, a explicat Brîndescu.

Foresta a făcut câteva mutări interesante în această iarnă. Marius Matei e printre jucătorii care au plecat, în timp ce la capitolul achiziții se află și Cătălin Vraciu, fostul atacant al lui ACS Poli marcând în ultimul test al bucovinenilor. ”Am informații despre cei de la Suceava, din jocurile amicale. Și ei au jucat pe sintetic, au câștigat cu 3-0 ultimul test. Cunoaștem primul 11. În funcție de joc vor apărea și la noi schimbări în meci. Sperăm să fie eficiente și să reușim să-i anihilăm și dorim să câștigăm acest joc. Poate va fi un atu sau nu suprafața de joc. Și noi am avut această problemă. Noi ne-am antrenat în această săptămână pe iarbă. Sâmbătă arată că va fi frig și va fi un teren cam ca la Lugoj. Depinde cât de repede cedează. Sperăm să nu fie o luptă în noroi ca la Arad”, a mai spus Brîndescu.

Partida Foresta Suceava – ASU Politehnica se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul ”Areni”, în etapa a 22-a a Ligii a II-a. Bucovinenii ar dori să inaugureze și noua tabelă electronică la meciul cu timișorenii și au mai reușit aducerea unor sponsori în iarnă. De asemenea clubul din nordul țării se bucură de cel mai numeros public din B conform cifrelor din toamnă și vor avea parte de tombole la jocurile de pe teren propriu. Timișorenii pleacă de mâine, cu autocarul, spre destinație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.