Stație de autobuz ca-n Occident într-un oraș din vestul țării, cu aer...

Stație de autobuz ca-n Occident într-un oraș din vestul țării, cu aer condiționat și muzică

0
DISTRIBUIȚI
statie deva
Stație de autobuz cu aer condiționat la Deva,

Într-un oraș din vestul țării a fost amenajată o stație dotată cu echipamente de ultimă generație. Astfel, locuitorii pot aștepta autobuzul într-o stație în care ascultă muzică, pot să-și încarce telefoanele și care este dotată cu aparat de aer condiționat.

Inedita stație a fost realizată în zona “Opera” din Deva.


În total, în ultima perioadă, municipalitatea a amplasat cinci stații noi de autobuz pe liniile de transport în comun din Deva. Patru construite după modelul clasic și una ce are o capacitate mai mare decât modelul clasic și care beneficiază de un design modern.

“Stația oferă călătorilor o şedere plăcută fiind dotată cu echipamente de ultimă generaţie – porturi USB pentru încărcarea telefoanelor, sistem audio şi aparat de aer condiţionat cu inverter (o tehnologie nouă, cu consum mai mic de energie, definită prin însuşirea aparatului de a-şi modula capacitatea în funcţie de nevoia de răcire sau încălzire). Staţia de la “Opera” este prima de acest tip din Municipiul Deva, iar locaţia a fost aleasă ţinând cont de faptul că este poziţionată pe cinci dintre cele șapte trasee ale mijloacelor de transport în comun, iar aici au acces inclusiv operatorii de transport public intrajudeţean”, transmite Primăria Deva, prin intermediul unui comunicat de presă.

Municipalitatea își propune să modernizeze toate stațiile de autobuz din oraș, în viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.