ASU Politehnica rămâne de netrecut în teste: victorie și la Gyula, cu...

ASU Politehnica rămâne de netrecut în teste: victorie și la Gyula, cu o divizionară secundă maghiară. Cine a punctat în premieră pentru ”Băieții în ghete”

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli a câștigat la Gyula

ASU Politehnica s-a impus și în cel de-al doilea test al weekend-ului. După ce au învins ieri Lugojul, ”Băieții în ghete” au dispus astăzi de gruparea Szeged 2011, din eșalonul al doilea al Ungariei, scor 2-1. Golul victoriei timișorenilor a fost marcat de cea mai sonoră achiziție a iernii, fundașul Ioan Mera.

Meciul de azi s-a disputat pe un teren sintetic la Gyula.


Timișorenii au avut primele ocazii la poarta grupării care ocupă locul 8 în NB II (eșalonul secund maghiar). Prin Vucea, în minutul 5, și Bădăuță, bară în minutul 23. Peste doar un minut cel din urmă avea să deschidă scorul. Avantajul lui ASU Poli a rezistat însă doar zece minute, căci Zadori a reușit să egaleze pentru Szeged în urma unei greșeli în apărarea bănățenilor. 1-1 a fost scorul pauzei. În partea a doua tehnicianul Sorin Brîndescu a ”rulat” lotul iar pe final, în urma unui corner din minutul 89, Ioan Mera a marcat golul decisiv. Prima sa reușită de când e oficial jucătorul alb-violeților din B.

ASU Poli nu a mizat azi pe Telescu, Ungureanu și Taub, jucători cu probleme medicale, în timp ce între buturi Markos Gakos a primit 90 de minute, așa cum ieri noul goalkeeper Ricardo Filip a fost integralist. Victor Gîrlea e celălalt portar al poliștilor.

În acest moment ASU Politehnica pare să confirme forma bună din acest început de an, având patru victorii și o remiză (2-2 cu Bekescsaba, tot din NB II) înregistrate în jocurile amicale. Următorul amical al ”Băieților în ghete”, conform programului inițial, va fi miercuri cu CSM Școlar Reșița, locul 2 din C4.

ASU Politehnica: Gakos – Motreanu, Mera, Bilia, Ghinescu – Nicolescu – Birău, Țugui, Gorovei, Vucea – Bădăuță. Au mai intrat: Neamțu, M. Stancu, Giuricici, Bîte, Gălan, Teut și Blănaru. Antrenor: Sorin Brîndescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.