Tentativă TUPEISTĂ de trecere a graniței pentru o fetiță de 12 ani....

Tentativă TUPEISTĂ de trecere a graniței pentru o fetiță de 12 ani. Vezi cum a încercat să-i păcălească pe polițiștii de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

Încercare curajoasă de a trece granița făcută astăzi, după miezul nopții, de către o minoră în vârstă de doar 12 ani. Influențată de șoferul autoturismului cu care a ajuns la vamă, care este și cumnatul său, adolescenta a încercat să ajungă în Germania trecând frontiera cu ajutorul buletinul surorii sale în vârstă de 21 de ani.

Oamenii legii de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak și-au dat imediat seama de diferențele evidente dintre persoana aflată în mașină și cea care se afla pe actul de identitate.


După efectuarea verificărilor minora a spus că, la îndemnul cumnatului său pe numele de Dragoș C., în vârstă de 27 de ani, a recurs la această metodă ca să ajungă în Germania, la părinți.

Ambii au fost conduși la sediul Punctului de Trecere a Frontierei. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea, complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea prin atribuirea unei identităţi reale a altei persoane, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.