Timişorenii de la The Weekend Band pregătesc lansarea albumului de debut. Vezi...

Timişorenii de la The Weekend Band pregătesc lansarea albumului de debut. Vezi câte piese va conţine discul

0
DISTRIBUIȚI
Timişorenii de la The Weekend Band pregătesc lansarea albumului de debut

Timişorenii care alcătuiesc formaţia The Weekend Band se pregătesc intens pentru lansarea albumului de debut, iar în zilele următoare muzicienii vor susţine o campanie naţională de promovare a celui mai recent single al lor „Strop de cafea“. Săptămâna viitoare trupa alcătuită din Răzvan Munteanu (voce), Vincenţiu Ghergulov (clape), Marios Fulop (tobe), Tibor Aranyi (bass)  şi Alexandru Bejenaru (chitară) vor fi prezenţi în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la Pro TV, Starea Naţiei la Digi24 şi în emisiunea lui Mihai Găinuşă de la Radio Seven, urmând ca în scurt timp să lanseze Şi single-ul „Adio“, o colaborare cu Marius Moga si Vladimir Pokorski.

„Piesa Adio s-a născut într-o mică tabără de creaţie la Dudeştii-Vechi, unde trupa a stat şi a compus timp de 7 zile, câte zece ore pe zi.


Alex chitaristul nostru e vinovat pentru această piesă, tocmai trecea printr-o despărţire şi a fost inspirat.  La sfârșitul lunii mai vom lansa albumul nostru de debut, pe care multă lume îl aşteaptă. Discul va conţine două piese în limba engleză şi şase piese în limba română şi un videoclip şi va fi lansat printr-un concert în care vrem să invităm toți colaboratorii care ne-au ajutat la realizarea pieselor“, ne-a declarat Răzvan Munteanu, solistul trupei.

Piesa „Strop de Cafea“ a fost înregistrată în studioul DoReMi, din Novi Sad, de către un cunoscut producer sârb, Pedja Pejic, iasr în videoclipul acesteia apar trei cupluri de actori de vârste diferite: Madalina Toderas și Stefan Roman, Alina Ilea și Laurentiu Plesa, Cuta Gornic și Ion Chipaila.

Alături de campania de promovare care va avea loc în mass – media trupa The Weekend Band va susţine în aceste zile şi trei concerte în faţa fanilor. Primul recital este programat vineri 10 februarie, de la ora 23, la The Note Pub în Timişoara, urmând ca sâmbătă 11 februarie grupul să concerteze în Soho House din Reşiţa iar miercuri 15 februarie la Tucano Caffe în Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.