Tinere sechestrate și obligate să se culce cu clienți pe bandă rulantă,...

Tinere sechestrate și obligate să se culce cu clienți pe bandă rulantă, peste drum de sediul poliției. Vezi cum au fost prinși membrii grupării care-și rupeau în bătaie „sclavele” codașe

0
DISTRIBUIȚI

Operațiune fulger a polițiștilor de la Crimă Organizată Timișoara și a procurorilor DIICOT împotriva unei grupări extrem de violente specializată în traficul de persoane.

Alerta s-a dat în urmă cu trei zile când, aproape de miezul nopții, clienții unui bar aflați peste drum de sediul Poliției Timiș s-au trezit în față cu o tânără desculță și cu fața tumefiată de lovituri, cerându-le disperată un telefon pentru a suna la 112. Femeia a reclamat faptul că într-un apartament aflat la câteva sute de metri de sediul IPJ Timiș a fost sechestrată și obligată să se prostitueze de către trei bărbați. Imediat, polițiștii de la Crimă Organizată au demarat cercetările și au reușit să-i identifice pe cei trei indivizi.

În timpul anchetei a reieșit faptul că aceștia își racolau victimele prin intermediul Facebook-ului și le „vrăjeau” pe tinere să se culce cu ei. În momentul încare ajungeau în apartament, fetele erau sechestrate, bătute și li se cerea să se culce cu clienți racolați prin intermediul anunțurilor.


Pentru a se asigura că victimele nu vor cere ajutorul clienților, cel puțin unul dintre membrii grupării rămânea ascuns în bucătăria apartamentului. Prețul pentru o partidă de sex era de aproximativ 50 de euro, iar fiecare fată dintre cele trei exploatate până să intervină oamenii legii era obligată să aibă cel puțin cinci – șase clienți pe zi. De altfel, tânăra care a sesizat autoritățile a reușit să scape din apartament după ce a primit o bătaie soră cu moartea pentru că a avut prea puțini clienți.

Imediat după fuga victimei, cei trei au încercat să-și piardă urma, numai că astăzi au fost ridicați din locurile unde se ascundeau, doi în Timișoara și unul la Giurgiu. Anchetatorii au stabilit faptul că cei trei, Roșu Ionuț, Țiu Lucian și Gașpar Florin sunt cu toții recidiviști, având mai multe condamnări pentru furturi sau infracțiuni cu violență sau trafic de persoane. Primii doi s-au cunoscut în Penitenciarul Colibași când ispășeau o pedeapsă într-un alt dosar al DIICOT, și acolo au pus la cale planul de lucru pentru când vor ieși din pușcărie.

După ce au fost audiați și puși sub acuzare pentru trafic de persoane, constituirea unui grup infracțional organizat și lipsire de libertate, cei trei au fost reținuți de DIICOT și mâine vor fi duși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.