Transport și cazare gratuită pentru firmele din Timiș care doresc să participe...

Transport și cazare gratuită pentru firmele din Timiș care doresc să participe la două expoziții internaționale în Grecia

0
DISTRIBUIȚI

food expo

Firmele din județul Timiș au o nouă oportunitate de a participa la două expoziții internaționale care vor avea loc în Grecia, în lunile martie – aprilie. Potrivit reprezentanților Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, dacă vor fi selecționate de Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România, companiile românești pot beneficia de facilități precum gratuitate pentru cazare și transport cu avionul.

Totul în cadrul programului “Hosted Buyers”, susținut de Guvernul Elen, un serviciu pentru expozanți și vizitatori, bazat pe promovarea cooperării între întreprinderi, prin întâlniri de afaceri pre-aranjate cu expozanții.


CCIA Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București, organizează participarea firmelor timișene, în calitate de vizitator, la două expoziții internaționale.

Este vorba de Expoziția Internațională de produse alimentare și băuturi “Food Expo”, organizată în perioada 18 – 20 martie, la Metropolitan Expo Greece Atena. Evenimentul aflat la ediția a patra se adresează profesioniştilor din categoriile: supermarketuri, hipermarketuri, cash & Carry, importatori, distribuitori, comercianţi de produse alimentare, lanţuri de hoteluri și lanţuri de Restaurante. Termenul de înscriere este data de 17 februarie. Mai multe informații despre expoziție sunt disponibile AICI!

De asemenea, în perioada 27 – 29 aprilie este organizată Expoziția Internațională de Fructe și Legume “Freskon”, la Centrul Internațional Helexpo Salonic. În cadrul târgului sunt expuse produse precum fructe și legume proaspete, alune, condimente, produse BIO, produse agricole prelucrate, maşini de ambalare, produse plastice și servicii conexe. Termenul de înscriere este data de 10 martie. Mai multe informații despre expoziție sunt disponibile AICI!

Relații suplimentare și înscrieri de participare la tel.: 0372 185 244 sau 0372 185 285, e-mail: akormany@cciat.ro, Ana-Maria Kormany – consultant cameral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.