Trei spitale din Timiş şi Arad, dotate cu echipamente în valoare de...

Trei spitale din Timiş şi Arad, dotate cu echipamente în valoare de mii de euro, din donații. Vezi ce unități medicale au fost ajutate FOTO

0
DISTRIBUIȚI

 

Patru spitale din România, printre care trei din judeţele Arad şi Timiş, au fost beneficiarele a unei donaţii în valoare de mii de euro, făcută de o importantă firmă care-şi desfăşoară activitatea în ţară. Hella România, subsidiară locală a grupului german, a sărbătorit 10 ani de activitate printr-un gest de generozitate, concretizat la capătul evenimentului caritabil Bike4Life.

Sute de persoane au luat parte simultan, în patru oraşe diferite, în data de 10 septembrie, la Bike4Life, firma angajându-se că, pentru fiecare kilometru pedalat, va dona câte doi euro spitalelor. În total s-au pedalat peste 5.000 de kilometri, concretizaţi în donaţii de peste 10.000 de euro. Din Timiş, Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”, respectiv Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj, Secţia Obstetrică-Ginecologie, iar din Arad Secţia de Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, au fost instituţiile medicale ce au beneficiat de donaţii în echipamente medicale.

Spitalul din Arad a fost dotat cu şapte pătuţuri pentru nou-născuţi, în vreme ce la spitalul de copii din Timişoara s-au adus 2 combine frigorifice de laborator, cu răcire ventilată pentru depozitarea sângelui. Pacienţii spitalului din Lugoj se pot bucura de un monitor ATI, un aspirator nazal, un sterilizator cu aer cald, un set laringoscop, un pulsoximetru şi o pompă electrică de sân.

Organizatorii nu i-au uitat nici pe participanţi, care la finalul pedalării au fost recompensaţi cu un mic cadou şi au fost înscrişi într-o tombolă.


Fericiţii câştigători s-au putut bucura de un voucher de cumpărături în valoare de 1.800 de lei din partea Sport Concept.

Donaţiile către instituţiile medicale au fost finalizate în decursul acestei săptămâni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.