Trupa maghiară Iron Maidnem aduce din nou hiturile celebrei trupe britanice la...

Trupa maghiară Iron Maidnem aduce din nou hiturile celebrei trupe britanice la Timişoara și Arad

0
DISTRIBUIȚI
Iron Maidnem, formaţie tribute a legendarei trupe britanice Iron Maiden va reveni în Timişoara

Iron Maidnem, formaţie tribute a legendarei trupe britanice Iron Maiden va reveni în România, la sfârşitul acestei săptămâni, urmând să susţină două concerte în Timişoara şi Arad.

Numele formaţiei, tradus din limba maghiară, înseamnă „Aproape Iron“. Muzicienii din Ungaria sunt cunoscuţi publicului român în primul rând ca o formaţie tribute pentru Iron Maiden şi mai ales prin faptul că au participat frecvent la festivalul Sziget, la câteva festivaluri din România (Odorhei, Bucuresti, Cluj), de-a lungul ultimilor ani ei poposind şi în Timişoara, în anul 2008 în clubul Taine.

„Trupa Iron Maidnem există din 1996.


Numele trupei este bazat pe un joc de cuvinte, fiindcă «majdnem» înseamnă «aproape» în maghiară. Trupa și-a început cariera ca fiind un hobby. Membrii săi au fost membri ale altor trupe maghiare binecunoscute. S-au alăturat în această trupă pentru a cânta melodiile favorite Iron Maiden. Mai târziu, cu din ce în ce mai multe persoane venind să îi vadă, atitudinea lor a devenit mai serioasă și profesională. Acum trupa cântă la toate festivalurile importante ungurești în fața a mii de spectatori. La început fanii erau entuziasmați doar datorită calității cântatului lor, dar astăzi audiența este copleșită și de decorațiunile scenei ca într-un concert adevărat Iron Maiden”, au transmis organizatorii evenimentului.

Iron Maidnem va urca pe scenă vineri, 10 februarie, de la ora 21.00, la Manufactura în Timişoara şi sâmbătă 11 februarie, de la ora 22.00, la Club Flex. Biletele pentru concertul din Timişoara costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.