Ultimul protest în Piața Victoriei din Timișoara: ce au făcut cei 100...

Ultimul protest în Piața Victoriei din Timișoara: ce au făcut cei 100 de manifestanți prezenți FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-837969303">

protest

Tot mai puțini timișoreni la protestele față de Guvernul Grindeanu și liderul PSD, Liviu Dragnea. În această seară, aproximativ 100 de persoane s-au adunat în centrul Timișoarei, o parte cu banderole prinse de braț cu mesajul „#rezist”, steagul României în mână sau pancarte cu diferite mesaje.

Dacă la celelalte acțiuni de protest, manifestanții au primit gratuit ceai fierbinte pentru a se încălzi, de data aceasta, protestatarilor li s-au oferite prăjiturele cu mesajul „#rezist”.

Totodată, timișorenii adunați în Piața Victoriei pentru a protesta s-au strâns într-un cerc și au format steagul Uniunii Europene din hârtii albastre și galbene. De asemenea, în centrul Timișoarei s-a cântat și imnul oficial al UE.

Potrivit organizatorilor, acțiunea de protest din această seară este ultima organizată în Piața Victoriei, urmând ca manifestanții să se întâlnească, duminica viitoare, în Piața Sfântul Gheorghe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.