ULUITOR CJ Timiș îi poate interzice lui ACS Poli accesul pe stadion...

ULUITOR CJ Timiș îi poate interzice lui ACS Poli accesul pe stadion pentru meciul din această seară cu ASA Tg. Mureș UPDATE La ce soluție disperată s-a apelat

0
DISTRIBUIȚI
ACS Poli – ASA Tg. Mureș se joacă!

Cu doar câteva ore înaintea jocului care ar trebui să consfințească accederea timișorenilor în finala Cupei Ligii, ACS Poli a primit o veste șocantă. CJ Timiș nu a fost de acord să amâne încasarea chiriei pentru desfășurarea partidei cu ASA Tg. Mureș din această seară și ar putea interzice desfășurarea partidei. Conform președintelui Sorin Drăgoi clubul se află în imposibilitate de plată, având doar 600 de lei în conturi.

Conform tmsport.ro plata chiriei pentru jocul de azi trebuia făcută în proporție de 40%. Acest lucru nu s-a întâmplat. Președintele lui ACS Poli nu a părut optimist în rezolvarea situației. ”E adevărat, nu am avut cu ce. Nu am avut bani să plătim nici chiria stadionului, nici arbitrajul – mai avem acolo termen până după meci. Singurii bani avuți în casieria clubului au fost 600 RON, am trimis să se plătească, noi avem de încasat niște contracte de sponsorizare plătite, dar care probabil intră joi și am spus că joi dăm banii pentru chiria stadionului și de azi și pentru sâmbătă, dânșii nu au acceptat.


Ce să facem? Asta este, mai mult de atât nu pot să fac”, a declarat Sorin Drăgoi pentru PRESSALERT.ro.

Conducătorul timișorenilor nu știe la ce să se aștepte în această seară. Dacă cei de la CJT vor decide să închidă porțile sau dacă cele două echipe vor putea intra pe teren. Totuși, jucătorii lui ACS Poli se vor prezenta la stadion. ”Nu știu să răspund la această întrebare. Vă spun adevărul. Echipa merge, dacă nu putem juca pe stadionul CJ Timiș, echipa CJT și Primăriei nu va desfășura meciul. Deja situațiile mă depășesc, noi știți bine trăim doar din contracte de sponsorizare. Din păcate nu vrea nimeni să fie lângă echipă, nici ca autorități, nici ca și sponsori. Ne trebuiesc 10.000 RON pentru stadion și baremul pentru observatori. Nu-i avem!”, a conchis Drăgoi.

Reamintim că clubul a ajunsese la o înțelegere cu Consiliul Județean Timiș privind cei peste 35.000 de euro datorați din chiriile pe acest sezon, urmând să achite restanțele chiar din premiile de la LPF pentru Cupa Ligii. În același timp ACS Poli a acceptat să plătească în avans pentru stadion din acel moment înainte.

ACS Poli câștigase în tur cu 4-2 pe terenul lui ASA și e mare favorită la accesul în finala Cupei Ligii, competiție care ar aduce și un bonus financiar clubului. În cazul în care jocul nu se va desfășura va fi din vina exclusivă a gazdelor, care vor pierde cu 3-0 la masa verde. Jocul e programat la ora 20.00 și nu se poate schimba locația de desfășurare.

UPDATE Clubul a reușit după-amiază să strângă suma necesară chiriei pentru ca meciul din această seară să se desfășoare. Totul s-a realizat printr-o ”chetă” a staff-ului și jucătorilor. ”Vom juca meciul de astăzi. M-a sunat domnul Ionuț Popa și mă voi întâlni cu el  și cu mai mulți jucători. Vom strânge suma și vom merge la Consiliul Județean. Asta e”, a declarat Sorin Drăgoi pentru Tele Nova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.