Un nou curs organizat de Camera de Comerț Timiș: auditor intern al...

Un nou curs organizat de Camera de Comerț Timiș: auditor intern al sistemului de management al calității. Cum te poți înscrie

0
DISTRIBUIȚI
centrul regional de afaceri
Noi serii de cursuri organizate de CCIA Timiș.

O nouă serie a cursului “Auditor intern al sistemului de management al calității” este organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, la începutul acestei luni. Cursul se adresează personalului care coordonează sau participă la evaluarea prin audit a sistemului de management al calităţii, din cadrul firmelor care intenţionează, sunt în curs de implementare sau au implementat un sistem de management al calităţii.

În cadrul cursului se va vorbi, printre altele, de principiile managementului calității.


Auditul calității și cerințele noului standard ISO 9001:2015. Cursul se desfășoară în perioada 6 – 10 februarie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, iar lector va fi Lucian Tarabîc, consultant calitate, cu o experiență de 20 de ani în domeniu

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări, iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Membrii Camerei de Comerț Timiș care se înscriu la curs beneficiază de 10% reducere.

”Mulțumesc Camerei de Comerț Timiș, implicit și mentorului meu, dl. Lucian Tarabîc, un brand în implementarea sistemelor de management al calității. De peste 10 ani, m-a determinat să gândesc realist, adecvat contextului social în care trăiesc, să-mi dezvolt un sistem de gândire sănătos, bazat pe respectarea legii și a prevederilor ISO implementate în mod real și funcțional într-o organizație. Este timpul să mai organizați cursuri în acest domeniu. Vă mulțumesc că ne-ați împărtășit timp de-o săptămână din experiența Dvs. în acest domeniu”, spune Monica Hărmănescu, care a participat anul trecut la curs.

Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.110 sau la tel. 0256 / 219172, 0742 / 92 43 44, e-mail: mmuresan@cciat.ro, Milena Mureșan, organizator curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.