Ionuț Popa are noi dureri de cap înaintea plecării spre Constanța. Pe...

Ionuț Popa are noi dureri de cap înaintea plecării spre Constanța. Pe cine nu poate miza ACS Poli pe terenul liderului

0
DISTRIBUIȚI

Echipa timișoreană din Liga I a avut un început bun de an, dar pentru elevii lui Ionuț Popa urmează o perioadă încărcată. ACS Poli joacă sâmbătă în deplasare cu FC Viitorul, pentru ca peste doar trei zile să o întâlnească acasă pe ASA Tg. Mureș în Cupa Ligii.

Tehnicianul bănățenilor are bătăi de cap cu strategia pentru următoarele șapte zile, în condițiile în care echipa sa suferă deja din punct de vedere numeric. La Ovidiu nu vor fi prezenți pe gazon Bărbuț și Cânu, ambii pentru cumulul de ”galbene”. Pe de altă parte, Doman și Mailat, sunt în continuare indisponibili medical.

”E o perioadă grea pentru noi, trei jocuri în șapte zile. Nu știu cum vom gestiona. Tot ne gândim. În primul rând e subțirimea lotului. Etapă de etapă avem deja jucători suspnedați pentru cartonașe și chiar accidentați. Am încercat să găsim cea mai bună variantă, din toate punctele de vedere. Să mergem de mâine la Constanța, fiindcă pierdem o zi pe drum.


Sâmbătă jucăm cu liderul și cea mai în formă echipă din fotbalul românesc. Va trebui să formăm o echipă și ținem cont că apoi vine jocul din Cupa Ligii”, a declarat Ionuț Popa.

ACS Poli se va deplasa în estul țării cu autocarul, încă de mâine. ”Ieri am fost anunțați că acesta e modul de a pleca la Constanța, întoarcerea va fi cu avionul, astfel încât să mai scutim așa să nu se simtă așa de tare oboseala. Drumul e destul de lung. Vom fi supuși la un asalt permanent de către gazde. Măcar să ne întoarcem mai rapid pentru a face refacerea. Poate după joc acolo dacă acem posibilitatea”, a mai spus Popa.

Cătălin Doman nu a devenit apt așa cum se spera. Mijlocașul urmează tratament la o policlinică particulară. ”Poate la meciul cu Chiajna să fie apt. Același lucru e valabil pentru Mailat, altfel jucau cu certitudine”, a adăugat Ionuț Popa. Opțiunile sunt limitate a recunoscut tehnicianul, acesta ar putea apela la Fucek sau Popovici în banda dreapta, în timp ce în stânga poate fi avansat Neagu sau Novak. Pedro Henrique e și el lovit.

”Ne bucurăm de această victorie dar ne gândim la meciul următor, împotriva unei echipe foarte bune, care se află pe primul loc. Contează mult pentru moralul nostru. Ne ajută să fim încrezători și să facem puncte. Normal că e dificil, jucăm cu liderul. Nu ne gândim noi la ierarhie, ne gândim la jocul nostru, să facem puncte”, a spus Bogdan Străuț, jucător devenit ”senator” în echipă pe postul de fundaș dreapta.

Partida FC Viitorul – ACS Poli Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 15.00 (Digi, Dolce, Look TV), în etapa a 25-a a Ligii I, penultima a sezonului regulat. Gazdele ocupă locul 1, cu trei puncte mai mult decât ”steliștii”. Marți urmează pentru bănățeni returul din semifinalele Cupei Ligii, cu ASA, după acel succes cu 4-2 la Tg. Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.