Vizi Imre cântă alături de TM Groove: „Am mai colaborat şi alte...

Vizi Imre cântă alături de TM Groove: „Am mai colaborat şi alte dăţi, ne întâlneam la evenimente şi ieşea un jam session întotdeauna, după care veneau nopţi nedormite cu vinuri şi discuţii“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Vizi Imre va susţine un concert extraordinar la Timişoara alături de cei de la The TM Groove

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la sfârşitul acestei săptămâni la un concert inedit în cadrul căruia vor cânta The Tm Groove şi Vizi Imre, artistul care a ajuns în atenția publicului în urma participării la concursul Vocea României.

„Cu cei de la The TM Groove am mai colaborat şi în alte dăţi. Ne întâlneam la evenimente şi ieşea un jam session întotdeauna, după care veneau nopţi nedormite cu vinuri şi discuţii. Şi cum ne suntem simpatici am zis să colaborăm. Aşa e şi de data asta. Întotdeauna sunt bucuors de o invitaţie din partea The TM Groove. Publicul va avea parte de surprize, dar prefer să le las să fie descoperite la faţa locului“, ne-a declarat artistul. În cursul verii trecute, Vizi Imre a susţinut două concerte în oraşul nostru la Vineri 15, în cadrul cărora a avut parte de un public numeros şi care le-au oferit spectatorilor şi câteva incursiuni în albumul discografic pe care artistul născut în Sfântu Gheorghe îl pregăteşte de ceva timp.

„Am o serie de amintiri cu Timişoara, numai plăcute. Îmi amintesc de prima dată când la insistenţele unui fost coleg de facultate am venit fără aşteptări la Timişoara pentru un weekend. Am venit cu trenul de la Covasna de la minus cinci grade şi am ajuns în primăvară. Am ajuns vineri şi am plecat peste o săptămâna luni. De atunci cu unii prieteni mai ţinem câteodata weekend-ul de Timişoara. Pentru acest an am planuri mari. Vreau să lansez un album în engleză care se va numi „The chaos in my mind” şi va apărea pe vinil. În viitorul mai apropiat voi lansa o piesă cu videoclip. Atât pot să spun că este prima mea piesă cu videoclip în care nu am făcut nici un compromis. Şi, desigur, nu renunţ la goana după premiul Grammy“, a mai adăugat Vizi Imre.

The TM Groove s-a născut încă din vremea în care a existat proiectul Feli and the TM Groove.


The Tm Groove, ca nume, s-a născut la Bucureşti în ultimul an de activitate serioasă cu Feli. „TM” poate fi interpretat şi „trademark” şi „Timişoara”. Ştiam că NU ne vom muta la Bucureşti, deşi casa de producţie şi mai nou şi Feli dorea să ne schimbe buletinul de Timişoara de care eu personal mult timp am fost mândru. Recunosc… vina că exista în faţa lui „Groove” un TM este a mea în totalitate. E strigătul meu de disperare deoarece, vreau ACASĂ. Vreau la Timişoara. Vreau să fac treabă în oraşul ăsta. Vreau să duc ştafeta muzicală mai departe dacă tot mi-a fost predată de generaţia cu 20 ..30 de ani mai mare decât mine. Dacă tot suntem eu cu Florin Cvaşa generaţie de sacrificiu măcar să nu trădăm. Aşadar TM a fost o adăugire care face parte din mine. Spre disperarea părţii „non TM”. Numele „The TM Groove” a apărut în momentul în care băieţii din spatele lui Feli au realizat că identitatea lor muzicală se vrea a fi muşamalizată abrupt. Noua componenţă s-a născut pe bază de caracter şi pe bază de respect. Alina Mihocaş e o prezenţă minunată de un bun simţ demn de imitat şi o voce cum îmi place mie să o numesc „Satinată”…”cu poveste”. Aurel Dragalina e un muzician grozav. Care a apărut în viaţa The TM Groove la momentul potrivit. La momentul în care maturitatea noastră muzicală mai poate fi încă modelată de un om cu o personalitate pregnantă şi cu argumente muzicale de multe ori imbatabile. Mircea Ardeleanu Jr e un super muzician.Pe lângă îndemânare şi caracter minunat ştie să îmbrace frazele muzicale în voci multiple. De la Contrabas până la ţambal şi percuţie. A revenit la The TM Groove după ce a fost primul „eliminat” din band fără voia noastră. Considerăm normală realăturarea lui. Florin Cvaşa e motor V 8 de când îl ştiu. Şi cum Transmisia pot fi eu (n.n. – Horea Crişovan) Maşinăria The TM Groove nu poate fi ascunsă sub plapumă. Dosită. Ignorată. Uitată. Nu poate fi ştearsă de un programator de Cubase. Suntem Oameni care trăim pentru Muzică. Nu doar pentru foloasele ce vin din muzică. The TM Groove e un organism sensibil. Nu un SRL trist şi orientat spre câştig financiar şi mai ales spre spălare de creier. The TM Groove s-a născut winner“, ne-a declarat Horea Crişovan, care astăzi, 22 februarie împlineşte frumoasa vârstă de 44 de ani, ocazie cu care îi urăm un sincer La mulţi Ani! Anul trecut, Horea Crişovan a susţinut, exact de ziua lui, un concert în Sala Baroc a Muzeului De Artă alături de Ilie Stepan şi Florin Cvaşa „Flocea“.

Concertul susţinut de The TM Groove şi invitatul special Vizi Imre va avea loc vineri 24 februarie, de la ora 22.30, la Club 30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.