Ziua GROPILOR în România: după craterul de la Râmnicu Sărat, s-a surpat...

Ziua GROPILOR în România: după craterul de la Râmnicu Sărat, s-a surpat un drum și în Banat

0
DISTRIBUIȚI

E știut că drumurile și străzile din România sunt un adevărat pericol public, în bună parte din cauza lucrărilor de proastă calitate, care provoacă o mulțime de incidente care ar putea fi evitate. Mai nou, accidente spectaculoase sunt semnalate chiar și în cazul mașinilor staționate, pe care proprietarii au surpriza să le găsească în locuri pe care nu și le-ar fi imaginat nici în cele mai negre coșmaruri.

Potrivit expressdebanat.ro, două autospeciale ale firmei de salubrizare din Reșița s-au împotmolit pe o stradă din oraș, după ce șoseaua s-a surpat sub ele. Pe respectiva stradă a fost înlocuită rețeaua de apă și canalizare în cadrul unui proiect cu fonduri europene dar apoi lucrarea a fost superficial acoperită cu pământ care nu a fost tasat iar piatra cubică n-a mai fost pusă la loc. Muncitorii care au efectuat lucrările au dispărut iar în momentul de față strada a devenit un adevărat pericol public.

Azi dimineață, strada s-a surpat de-a dreptul sub greutatea autospecialei de gunoi venite să golească tomberoanele iar șoferul a chemat o altă mașină pentru a-l ajuta să iasă la liman.


Situația s-a înrăutățit, căci strada s-a surpat și sub cea de-a doua autospecială, deși aceasta nu era încărcată, și s-a trezit, la rândul ei, afundată în drum, fără a se mai putea urni. S-a apelat la o automacara a primăriei pentru a recupera cele două mașini de gunoi, o întreagă echipă a municipalității a descins la fața locului și urmează, evident, o analiză, urmând a fi comunicate concluziile.

Pericole similare sunt semnalate și în alte locuri din țară. Azi noapte, la Râmnicu Sărat, un autoturism Opel parcat chiar pe o stradă care traversează orașul, a dispărut pur și simplu într-un crater, semnalează stiridebuzau.ro. Se pare că și aici s-a făcut o lucrare de mîntuială, judecând după resturile de cărămidă și de ciment care au ieșit la iveală în groapa care a înghițit mașina. Aceasta a fost scoasă astăzi din adâncuri cu ajutorul unei macarale, în prezența unui numeros public siderat de ineditul spectacol.

Surse foto: expressdebanat.ro, stiridebuzau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.