Afacere MISTUITĂ de flăcări, în vestul ţării. Ce a provocat incidentul care...

Afacere MISTUITĂ de flăcări, în vestul ţării. Ce a provocat incidentul care a pus la pământ o întreagă societate comercială FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Incendiile nu contenesc în vestul ţării, după ce săptămânile trecute, în Arad, erau cuprinse de flăcări atât Complexul Gemi Center, dar şi o mică parte a Ştrandului Neptun. Ieri, 19 martie, în jurul orei 18.00, tot în Arad, o firmă care repară aparate de cafea a luat foc în Complexul Comercial Jackson.

Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de o oră, iar oamenii din care stau în blocul din proximitatea locului unde a avut loc incidentul au părăsit locuinţele. Autospeciale din pareta ISU Arad, dar şi echipaje ale Poliţiei Locale Arad au venit în grabă la faţa locului, locul fiind mistuit de flăcări. Conform aradon.ro, martorii oculari au spus că incendiu a pornit de la un aparat de cafea uitat în priză, însă cauza exactă se va stabili pe parcurs.

„Am intervenit cu două autospeciale de stingere, doi ofițeri și șapte subofițeri.


Se acționează atât pentru stingere, cât și pentru protecția standurilor din apropiere și a blocului care se află în spatele clădirii incendiate. Persoanele din bloc s-au autoevacuat până la sosirea noastră, dar doi subofițeri ai ISU au verificat să nu fie nicio persoană în bloc. În momentul în care noi am sosit, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă la depozitul în care se află aparate de cafea, mase plastice, material combustibil din abundență ceea ce a favorizat propagarea incendiului”, a declarat maiorul George Pleșca, purătorul de cuvânt al ISU Arad, citat de aradon.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.