Afacerile cu ţigări, scoase la lumină de poliţişti. Vezi ce scuză RIDICOLĂ...

Afacerile cu ţigări, scoase la lumină de poliţişti. Vezi ce scuză RIDICOLĂ a avut un tânăr prins cu zeci de cartușe de contrabandă

0
DISTRIBUIȚI

Afacerile cu ţigări reprezintă în continuare un business profitabil. O dovedesc persoanele prinse de poliţişti fie după ce au furat marfa, fie după ce au adus-o ilegal de la sârbi. Cert este că destinaţia era piaţa neagră a ţigărilor acolo unde contrabandiştii câştigă bani frumoşi.

Ieri seară, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche, judeţul Caraş-Severin, aflaţi în misiune pe DN 57 A, pe raza localităţii de frontieră Pojejena, au oprit în trafic pentru control un autoturism marca Volkswagen Golf, despre al cărui şofer poliţiştii de frontieră aveau suspiciuni că ar fi implicat în acte de contrabandă.


În urma controlului specific efectuat asupra autoturismului, condus de un tânăr de 27 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin, poliţiştii de frontieră au descoperit, pe bancheta din spate a maşinii, cantitatea de 1.270 pachete de ţigări fără marcaje fiscale. Tânăriul a declarat că a găsit ţigările pe câmp şi dorea să le predea poliţiei de frontieră. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 12.700 de lei, a fost confiscată, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

În schimb, tot ieri, poliţiştii timişoreni au identificat un tânăr de 31 de ani, din municipiul Timișoara, bănuit de comiterea unui furt din societate comercială. Potrivit oamenilor legii, suspectul ar fi sustras în perioada 26-28.10.2016 dintr-o societate comercială situată pe raza municipiului Timișoara, 200 de pachete cu
țigarete în valoare de 9.300 lei. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centru de Reținere și Arest Preventiv Timiș. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.