Apropiaţii primarului Robu vor primi parcele GRATUITE pentru case, din terenul municipalităţii....

Apropiaţii primarului Robu vor primi parcele GRATUITE pentru case, din terenul municipalităţii. Vezi cine sunt meritocrații

1
DISTRIBUIȚI

O nouă dovadă de meritocraţie, la Primăria Timişoara. Municipalitatea a finalizat lista cu tineri care vor primi teren gratuit pentru a-şi construi case. Nu mai puţin de 128 de parcele au fost puse la dispoziţia tinerilor cu vârste între 18 şi 35 de ani. Pentru a face dovada că dispun de bani pentru a-şi ridica un imobil, tinerii trebuiau să aibă în contul bancar şi minim 10.000 de euro.

„Avem 128 de parcele, în suprafață de aproape 300 de metri pătrați fiecare.


Parcela mare din care se dezmembrează este pe strada Ovidiu Balea. S-a făcut verificarea, iar acum se desfășoară operația de dezmembrare și la următoarea ședință vom adopta criteriile suplimentare de punctare a solicitărilor. Pe baza punctajelor se va face un clasament. Vreau să aduc toate garanțiile că totul va fi ultratransparent și ultracorect. Dorim ca tinerii să nu fie ocoliți de această șansă”, declara primarul Nicolae Robu în toamna anului trecut.

Nu mai puţin de 209 tineri au vrut sa beneficieze de oferta primăriei, aşa că şi-au depus dosare. Printre cei care vor primi parcele pe strada Ovidiu Balea după evaluarea finală se numără şi câteva personaje cheie apropiate primarului Nicolae Robu. Este vorba despre fosta consilieră personală a primarului Sanda Greblă, consilierul său personal Cătălin Iapă şi de consilierul local Grigore Grigoroiu. Şi city-managerul Robert Kristof a aplicat pentru o parcelă, însă acesta nu a îndeplinit criteriile de eligibilitate. Mai multe detalii despre funcţiile obţinute de apropiaţi ai primarului Robu puteţi citi aici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.