ASU Politehnica, autoare a unei noi PREMIERE în fotbalul românesc. Cum vor...

ASU Politehnica, autoare a unei noi PREMIERE în fotbalul românesc. Cum vor putea vedea meciul de azi fanii care nu ajung la stadion

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli revine azi pe ”Știința”

Prima echipă din România susținută financiar de suporteri, ASU Politehnica s-a remarcat și prin faptul că e în pas cu tehnologia. Meciul de azi al ”Băieților în ghete”, cu Dacia Unirea Brăila, va putea fi urmărit live video și prin intermediul aplicației oficiale a clubului pentru telefoanele de tip smartphone.

Clubul timișorean din Liga a II-a și-a lansat în această iarnă aplicația oficială pentru telefoanele de tip smartphone iar prin intermediul acesteia suporterii care nu ajung la meciul de azi își vor putea vedea favoriții la lucru.


ASU Politehnica e totodată primul club din țară cu aplicație oficială. Între timp fanii au lansat și versiunea iOS. Întreaga realizare a fost posibilă prin intermediul unui sponsor din domeniul IT, clubul alb-violet având unul dintre cele mai mici bugete din B. Transmisiunea în direct e posibilă cu sprijinul partenerilor de la Radio Timișoara. În trecut aceștia au transmis mai multe partide de pe teren propriu ale jucătorilor pregătiți de Sorin Brîndescu. Prin aplicația Politehnica Timișoara suporterii pot fi la curent și cu cele mai noi știri despre clubul favorit.

Partida ASU Politehnica Timișoara – Dacia Unirea Brăila începe la ora 15.00 și se desfășoară pe arena ”Știința”, în runda a a 23-a a Ligii a II-a. Un bilet de intrare la meci costă 10 lei iar fanii primesc gratuit cu acesta un program de meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.