ATENȚIE, timișoreni: la sensul giratoriu de la Mărăști se închide o trecere...

ATENȚIE, timișoreni: la sensul giratoriu de la Mărăști se închide o trecere de pietoni

1
DISTRIBUIȚI

Lucrările anunţate de Primăria Timişoara pentru lărgirea sensului giratoriu de la Mărăşti sunt încă departe de a începe. Municipalitatea nu a obţinut încă avizele necesare, însă, de la finalul acestei săptămâni, în zonă va fi operată o schimbare extrem de importantă, care are rolul de a pregăti intervenţiile.

„Vom desfiinţa temporar, începând de vineri, trecerea de pietoni din Piaţa Mărăşti colţ cu Oituz, pentru a face pregătirile în vederea lucrărilor de lărgire a sensului giratoriu de la Mărăşti. Cum se iese din sensul giratoriu înspre Punctele Cardinale, acea trecere de pietoni.


O să se pună semne şi o să punem la început şi poliţişti, ca să evităm accidentele şi pietonii vor trebuie să circule pe partea cealaltă dinspre Spitalul Municipal şi apoi prin faţa Cazarmei U. Nu avem avize, dar se apucă RATT să îşi mute nişte stâlpi, nu ştiu exact în detaliu ce se face. Nu demarează amenajarea propriu-zisă, dar anumite lucruri pe care le poate face RATT ca intervenţie se fac. Nu ştim, dacă vom constata că nu e o problemă pentru pietoni, o vom lăsa aşa. Categoric, desfiinţarea ei va îmbunătăţi traficul auto, asta în mod categoric pentru că orice şofer ştie că acolo trec pietonii unul câte unul şi nu ştie câţi pietoni reuşesc să iasă dinspre sensul de la Mărăşti înspre Punctele Cardinale şi să nu se oprească la acea trecere de pietoni. Vom lua decizia potrivită după ce vom vedea ce se întâmplă”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Detalii despre modul în care va fi reconfigurată zona puteţi citi aici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.