ATENȚIE, șoferi: se activează sistemul Big Brother din Timișoara. Vezi câte intersecții...

ATENȚIE, șoferi: se activează sistemul Big Brother din Timișoara. Vezi câte intersecții sunt supravegheate de camere video

1
DISTRIBUIȚI

Veşti proaste pentru şoferii care s-au obişnuit să circule prin Timişoara ca pe propria moşie, uitând să respecte regulile de circulaţie. Dacă până acum şoferii aveau toate şansele să treacă pe culoarea roşie a semaforului în intersecţii fără a fi pedepsiţi, de acum acest lucru va deveni o amintire. Primarul Nicolae Robu a explicat de ce.

„De marţi intră în funcţiune sistemul de radare şi de detectare a trecerilor pe roşu în intersecţii cu conectarea la poliţie şi prin urmare cu amenzi pentru cei ce nu respectă legea. Noi nu vrem să fie amendaţi timişorenii şi cei ce vin prin Timişoara, de aceea anunţ cu cinci zile înainte.


Îi rog pe toţi timişoreni şi pe cei ce vin în Timişoara să circule disciplinat şi să respecte legea pentru că nu avem nevoie de venituri din amenzi, dar dacă unii nu înţeleg asta şi nu respectă legea, vor plăti. (…) Să fie limpede, începând de marţi, Timişoara va fi oraşul în care sistemul Big Brother va funcţiona şi mai intens ca până acum. Aţi văzut că s-au dat o mulţime de amenzi din celălalt sistem Big Brother (n.r. – camere video amplasate în mai multe pieţe din Timişoara)”, a declarat primarul Nicolae Robu, astăzi.

Prin proiectul de trafic management au fost instalate semafoare în 44 de intersecții, 90 de intersecții au fost modernizate, au fost montate camere de supraveghere în 134 de intersecții, 230 de camere video în trafic şi au fost montate şi șapte radare.

„Ne-am înţeles cu cei de la Poliţie. Am avut o înţelegere verbală, dar cred că este suficientă între oamenii de cuvânt să le asigurăm conectare online la sistem şi acces total la înregistrări. Vom face asta şi atunci poliţia şi Serviciul Rutier va putea să lucreze mult mai operativ”, a mai spus Robu.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. primare, cu idiotii care dorm la volan, care iau masa la volan, care trimit mesaje la volan sau care nu au nicio treaba cu volanul ……..ce faci? In Timisoara nu mai exista trafic, asta nu e trafic , e un kakat. Urmariti imagini din India, e ceva similar. Fiecare circula in legea lui. De ce ne pedepsesti pe cei ce vor sa ajunga dintr-un loc in altul al orasului fara sa doarma la volan ? Ce faci cu idiotii care merg pe banda 2 intr-o zona unde se poate merge cu 70/h?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.