BC Timba vrea să facă uitată singura înfrângere din tot sezonul. Ce...

BC Timba vrea să facă uitată singura înfrângere din tot sezonul. Ce jucători importanți sunt incerți pentru partida cu CN Aurel Vlaicu

0
DISTRIBUIȚI

BC Timba Timișoara e printre marile favorite la promovare în Liga Națională, dar a suferit prima sincopă în weekend-ul trecut. Tehnicianul Bogdan Murărescu speră ca elevii săi să reînceapă poimâine o nouă serie de victorii. Principala grijă a ”urșilor” înainte de duelul cu CN Aurel Vlaicu București e recuperea jucătorilor cu probleme medicale.

Galben-negrii au fost învinși oarecum surprinzător de Știința București (75-85) în deplasare, în cel de-al doilea joc din grupa semifinală.


”Bineînțeles că nu ne-a căzut bine înfrângerea. A venit după un joc modest al nostru în prima repriză. Sper să reușim să ne adunăm și să câștigăm următorul meci. Am avut probleme cu accidentările. Lotul nu a fost valid nici săptămâna trecută, am jucat fără Mario Lazăr și cu Dejan Kovacevic încă nerefăcut. Speră să ne putem folosi de toți jucătorii. Nu suntem în cea mai bună formă, dar suntem în creștere. Sper să fi fost un caz izolat”, a declarat Bogdan Murărescu pentru PRESSALERT.ro.

”Urșii” nu e bazează deocamdată pe sosirea celui mai sonor transfer al iernii. Branko Cuic e așteptat la finele lunii martie și pentru turneul final. ”El vine când poate, cu siguranță o să vină la turneul final. Dar sper să-l avem la Iași”, a precizat Murărescu despre cel care ocupă și funcția de manager sportiv la U-BT Cluj.

Timba e afectată în continuare și de un program de pregătire iregulat la Sala ”Constantin Jude”. ”În general nu prea am avut poziții corecte, alaltăieri am avut la 8.30 dimineața, așa a fost, mâine, de la 2 la 3.15 și de la 8”, a concluzionat antrenorul Timbei. Gruparea timișoreană ocupă în continuare prima poziție în Grupa 1 – A, cu 11 puncte. Sâmbătă, de la ora 16.00, BC Timba primește replica celor de la CN Aurel Vlaicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.