Cele mai frumoase rochii de mireasă, prezentate la Timișoara. Târgul de nuntă...

Cele mai frumoase rochii de mireasă, prezentate la Timișoara. Târgul de nuntă “Salonul Mirilor” și-a deschis porțile FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Bianca Drăgușanu a fost invitatul special al târgului de nuntă “Salonul Mirilor”, care și-a deschis, astăzi, porțile la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Vedeta și-a prezentat noua colecție de rochii de mireasă.

Domnișoarele care doresc să se căsătorească în acest an pot alege din sute de rochii de mireasă care sunt prezentate la ediția de primăvară a târgului de nuntă. Nu lipsesc nici costumele de miri, iar producătorii le vor prezenta propunerile vestimentare ale momentului.

Cei care trec pragul târgului vor beneficia de reduceri și oferte promoționale, iar un brand local aduce la “Salonul Mirilor” 200 de rochii de mireasă la prețul unic de 1.000 de lei. De asemenea, organizatorii târgului de nuntă au continuat și în acest an programul “Mărită-ți rochia”, fiind scoase la vânzare 350 de rochii de mireasă purtate.

“Femeile care au fost mirese au venit acum să și le mărite, să se bucure și alte persoane de aceste rochii minunate. Este un ajutor, zic eu, pentru persoanele care mai puțin își permit să-și cumpere o rochiță nouă. Există și câteva modele deosebite de la branduri cunoscute. Prețurile sunt reduse cu cel puțin 50%”, ne-a spus Petronela Bora, de la stand-ul programului “Mărită-ți rochia”.

Andreea se mărită în acest an și caută o rochie de mireasă purtată pentru că, spune ea, este dispusă să investească cel mult 3.000 de lei. “Îmi caut o rochie, am văzut deja două modele deosebite, mă interesează rochiile de mireasă tip sirenă. M-am uitat și la cele noi, și la cele second-hand, prețurile mi se par acceptabile, chiar nu mă așteptam să fie așa mari reduceri. Sunt dispusă să investesc între 2 și 3.000 de lei. Mi se pare foarte bună ideea acestui program, pentru că ș-așa apoi nu ai ce să faci cu rochia și de ce să nu o dai la cineva care are aceleași gusturi ca și tine”, a precizat Andreea.

Nu lipsesc din târg furnizorii cu specific de nuntă: restaurantele, fotografii, cofetăriile, decoratorii, bijuteriile, agențiile de turism care vin cu pachete inedite pentru luna de miere și cu idei pentru cererile în căsătorie.


Pentru cei care doresc să își ceară iubita de soție printre nori, la târg vor putea închiria un balon cu aer cald. Atmosfera va fi întreținută de trupele Stage 5, Alexandra Mitroi, Maria Avramescu, Sms Band, Olivera Petcov și trupa HARA.

Târgul de nuntă “Salonul Mirilor” este deschis la Centrul Regional de Afaceri în perioada 24 – 26 martie. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Rayna Decor.

Prețul unui bilet de intrare costă 8 lei. Târgul este deschis vineri, până la ora 20.00, sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, și duminică, între orele 10.00 – 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.