Crossover organizează un concurs ca să le ofere celor mai buni participanți...

Crossover organizează un concurs ca să le ofere celor mai buni participanți salariu de 100.000 de dolari pe an (P)

0
DISTRIBUIȚI

După succesul evenimentului similar organizat recent la Cluj, compania americană Crossover for Work organizează la Timişoara competiţia live de programare şi evaluare a competenţelor tehnice „Software Engineering Manager & Technical Product Manager Crossover Tournament”.

Evenimentul se adresează programatorilor cu peste 7 ani de experienţă în Java, SaaS sau Ruby on Rails şi va avea loc în ziua de 1 aprilie 2017, începând cu orele 10, la restaurantul Fusion din Bastionul Therezia (Timişoara, str. Hector). Participanţii la turnir vor avea ocazia să îşi testeze în timp real nivelul competenţelor software şi de algoritmică şi să îl compare cu cel la care se află colegii lor de pe piaţa timişoreană.

Programatorii înscrişi vor observa dacă fac faţă la lucrul sub presiune, în condiţii de stres şi timp limitat, asociat unei competiţii live într-o companie selectă.


De asemenea, vor putea să îşi evalueze comportamentul verbal şi non-verbal la interviurile tehnice şi să primească feedback direct de la evaluatori internaţionali de prestigiu. Competiţia va permite fiecărui programator să îşi cunoască nivelul profesional la care se află acum în raport cu cei mai talentaţi 1% dintre programatorii timişoreni, să afle dacă se numără şi el printre aceştia şi să socializeze cu cei mai buni profesionişti ai momentului din Timişoara.

Programatorii din Timişoara care se vor număra printre finaliştii turnirului vor fi ofertaţi de Crossover cu poziţii full-remote în echipe globale virtuale şi pe proiecte inovative derulate pentru companii din topul Fortune 500, răsplătite cu onorarii competitive, de 100.000 USD/an. Poziţiile disponibile pentru finaliştii din Timişoara sunt următoarele: Technical Product Manager (TPM), Software Engineering Manager (SEM) în Java sau Ruby şi Software Engineering Manager (SEM) în SaaS.

Participarea la turnir a programatorilor înscrişi este gratuită. Cei interesaţi se pot înscrie în turnirul competenţelor şi pot confirma participarea la acest eveniment urmând acest link.