Cruzime fără margini: un bătrân și-a ucis soția cu toporul și a...

Cruzime fără margini: un bătrân și-a ucis soția cu toporul și a încercat să dea foc la casă. Ce a făcut înainte de sosirea polițiștilor

0
DISTRIBUIȚI

O crimă de o violență rară s-a produs în acest weekend: trupul unei femei în vârstă de 69 de ani a fost descoperit fără suflare, în această dimineaţă, într-o casă din satul Sibişel, județul Hunedoara.

Conform adevarul.ro, vecinii femeii ucise au sunat la 112 după ce l-au văzut pe soţul acestuia, tăiat şi înjunghiat în mai multe locuri ale corpului, ieşind dezbrăcat pe drumul din faţa locuinţei.


Din casă ieșea fum, iar înănuntru a fost descoperit cadavrul femeii, cu gâtul tăiat cu un topor, înconjurat de hârtii şi lucruri cărora agresorul le-a dat foc.

„Un bărbat în vârstă de 79 de ani şi-ar fi omorât soţia în vârstă de 69 de ani, după care ar fi încercat să incendieze casa în care s-a produs fapta cercetată penal. Agresorul ar fi încercat să îşi curme viaţa, fiind identificate pe corpul său urmele unor autoagresiuni. El s-ar fi înjunghiat în zona abdominală, la gât şi s-ar fi tăiat la cap. Viaţa lui este în afara orcărui pericol, fiind supus unor intervenţii chirurgicale”, a declarat procurorul Gina Cibian, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, pentru sursa citată. Ancheta este în desfăşurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.