Deian Sorescu, în pregătiri la o formaţie din Italia. Cu cine poate...

Deian Sorescu, în pregătiri la o formaţie din Italia. Cu cine poate semna talentatul junior care va fi pierdut gratis de ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
Deian Sorescu, alături de ”olteanul” Kim la Sassuolo. Foto: Facebook

Încă un tânăr jucător talentat din Banat e aproape de o mutare în Cizmă. Deian Sorescu, juniorul pierdut de ACS Poli după judecata de la comisiile FRF, s-a antrenat astăzi cu tineretul lui Sassuolo, grupare unde se mai află un junior timișorean, Marius Marin.

Sorescu (19 ani) ar putea juca în Italia la US Sassuolo.


Cel puțin la Primavera pentru început. Deocamdată jucătorul e în probe la formația la care mai evoluează doi români, Marius Marin, ex-ASU Poli, și Hery Kim (ex-Craiova). Toți trei îl au în comun pe impresarul Cătălin Sărmășan, declarat la un moment dat ”non grata” de gruparea bănățeană.

Deian Sorescu nu a mai vrut să semneze prelungirea contractului cu ACS Poli. Scandalul cu talentatul junior care a debutat în acest sezon în Liga I a început după o eroare în înregistrarea contractului său. A urmat o întreagă epopee la comisiile FRF, inclusiv cu rejudecări, în cele din urmă polivalentul jucător de bandă va fi liber să semneze cu ce echipă dorește. Anul trecut el ar fi fost dorit de alte două grupări de Serie A, Chievo și Genoa.

Președintele lui ACS Poli, Sorin Drăgoi, a recunoscut că clubul l-a pierdut pe Sorescu. Timișorenii nu au mai făcut recurs la ultimul termen de judecată stabilit de CNSL din cadrul FRF. Decizie care ar fi fost luată la sugestia avocaților pentru că, oricum, cazul era ca și pierdut. ”El e jucătorul nostru, dar nu poate să joace pentru noi în urma (deciziei) comisiei… El devine liber la vară. Cu toți juniorii am semnat, mai puțin cu Sorescu. Dacă nu vrea să semneze nu-l poți forța”, a declarat Sorin Drăgoi la PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.