Eveniment de neratat pentru melomani: lansarea albumului cu cele mai bune coperte...

Eveniment de neratat pentru melomani: lansarea albumului cu cele mai bune coperte de discuri ale tuturor timpurilor, Vinyl Cover Art

0
DISTRIBUIȚI
Albumul Vinyl Cover Art cuprinde cele mai bune coperte de discuri ale tuturor timpurilor

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la o lansare de neratat, a albumului Vinyl Cover Art, „o scurtă compilație – spune-i chiar „best of” – a celor mai bune coperte de discuri ale tuturor timpurilor, a celor mai nereușite sau a celor înterzise în diferite regimuri ori democrații“.

Evenimentul se va desfăşura joi, 9 martie, de la ora 19.00, la Viniloteca, în Timişoara. Printre coperţile de discuri care sunt cuprinse în acest album se numără The Beatles – Abbey Road, Van Halen – 1984, Sigur Ros – Agaetis Byrjun, Johnny Cash – American 4: The Man Comes Around sau Autechre – Draft 7.30 (în secţiunea dedicată coperţilor interesante), Guns’n’Roses – Apetite for Destruction, Kanye West – My beautiful dark twisted fantasy şi Roger Waters – The pros and cons of hitch hiking (coperţi interzise), The Beach Boys – Pet Sounds, The Beatles – Magical Mystery Tour şi Beck – Midnite Vultures (coperţi oribile).

„Primul aspect care atrage atenţia atunci când luăm în mână un disc este coperta.


Cunoaştem cât de cât muzica autorilor trecuţi pe frontispiciu, aşa că din acest punct de vedere ştim la ce să ne aşteptăm. Probabilitatea de a fi surpinşi nu este exclusă dar nu este nici foarte mare. În schimb coperta poate fi de fiecare dată o surpriză. Ca orice selecţie dintr-un domeniu predispus interpretărilor subiective, cum este şi cel al producţiilor muzicale de larg consum (pop, rock, jazz), nici aceasta, a site-ului Shortlist, nu va mulţumi pe toată lumea. Nici nu cred că ar fi posibil, să fim cu toţii de acord cu conţinutul unor astfel de liste. Ele, oricum, aduc un plus de informaţie şi stârnesc curiozitatea de a căuta şi de afla mai mult despre subiectul propus“, notează Mimo Obradov în prefaţa acestui album, editat de Verlag eMedia, care se găseşte doar la Viniloteca, la preţul de 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.