Fostul city manager al Timișoarei, Sorin Drăgoi, NU exclude o reîntoarcere în...

Fostul city manager al Timișoarei, Sorin Drăgoi, NU exclude o reîntoarcere în administrație. Ce spune despre Mercedesul primit de Nicolae Robu de la Retim VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Președintele lui ACS Poli Timișoara, Sorin Drăgoi, a vorbit în ediția de aseară a emisiunii PRESSALERT LIVE despre trecerea de la postul de city manager a urbei la cea pe care o ocupă în momentul de față, una deloc ușoară ținând cont de problemele financiare pe care le întâmpină clubul. Mișcarea, spune acesta, a fost un pariu făcut cu propria persoană.

„Când am preluat echipa, am făcut un pariu cu mine. Mi-am încheiat 4 ani de zile ca city manager, care a fost o experiență, dar am zis că este suficient. Am făcut următorul pariu: cu toate că ești pe ultimul loc, poți să rămâi în Liga I și în următorul an chiar vom face o figură frumoasă. Rămânând în Liga I, achitând datoriile restante, mai mai mulți bani din drepturile TV, poți să aduci echipa pe linia de plutire”, a spus Sorin Drăgoi. Totuși, trecerea din administrație la un club sportive nu l-a schimbat prea mult, spune el. „Eu am rămas în continuare același, am colegi din primărie cu care mă văd la 2-3 zile, pun umărul, sprijin la activitatea care se defășoară în continuare. Vorbesc cu domnul city manager, dacă are nevoie de ajutor”, a precizat președintele lui ACS Poli.

În ceea ce privește persoana care ocupă acum postul de city manager al Timișoarei care se pregătește de importantul an 2021, Robert Kristof, lipsit de experiență, Sorin Drăgoi a ezitat să spună prea multe.


„Nu știu ce să spun, dacă s-a obișnuit sau nu, dar e un tânăr ambițios. Consider că într-o echipă trebuie să faci să funcționeze absolute tot. Nu știu ce atribuții are”, a specificat Sorin Drăgoi.

Revenind la perioada în care a fost city manager, în care a avut loc și celebra „donație” dinspre Retim, înspre folosul primarului Nicolae Robu, președintele lui ACS Poli s-a limitat la a povesti cum a ajuns Mercedesul la edil. „În decembrie 2015 am preluat salubrizarea. Legat de mașină, din ce știu eu, a fost votată în consiliul de administrație al Retim. În Primăria Timișoara, la vremea respectivă, Retim a venit cu o hotărâre a consiliului lor și au pus o mașină la dispoziția primăriei și una cu șofer pentru Retim, o Skoda. Nu știu de ce Retim a luat decizia să dea primăriei Mercedesul”, a precizat invitatul PRESSALERT. Cât despre dezmembrarea terenurilor unde s-a construit benzinăria lui Teodor Tuducan, prietenul primarului Nicolae Robu, președintele lui ACS Poli a spus că, în mod normal, nu este legal ca dezmembrarea să se facă fără acordul CL. „Primăria avea contract cu o firmă de cadastru, se dă comanda, se face lucrarea, dezmembrarea și CL trebuie să o aprobe prin hotărâre. Nu știum cum se poate face altfel, cum a avut loc fără hotărâre din partea CL. Fiecare vorbim însă în numele nostru, iar eu am respectat legea de fiecare dată”, a spus Sorin Drăgoi. În final, invitatul din studioul HDV a precizat că „există posibilitatea să mă întorc în administrație, depinde de funcția ce mi se oferă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.