Tâlhari arestați după două lovituri ca-n filme. Vezi ce metodă inedită foloseau...

Tâlhari arestați după două lovituri ca-n filme. Vezi ce metodă inedită foloseau pentru a se apropia de victime

0
DISTRIBUIȚI

masina politie

Polițiștii timișeni au reușit identificarea și reținerea a patru bărbați care sunt suspectați de comiterea a două tâlhării, aceștia având un mod special de operare.

În primul caz, în 14 februarie, în jurul orei 17.30, Burcsa Matei, Burcsa Ștefan și Gabor Iancu s-au dus la ușa victimei B.H. din Timișoara, căreia i-au spus că este necesară efectuarea unei lucrări la streașină, întrucât apa de pe balconul apartamentului său se scurge în locuința de la etajul inferior. ”Inculpații Burcsa Matei și Gabor Iancu au urcat în podul imobilului pentru efectuarea lucrării de reparație, iar la final i-ar fi solicitat persoanei vătămate suma de 1.800 lei, deși inițial aceștia i-ar fi cerut suma de 15 lei. După ce persoana vătămată a acceptat să achite suma cerută și le-a permis inculpaților Burcsa Matei și Burcsa Ștefan să rămână în bucătărie, s-a deplasat în dormitorul locuinței pentru a lua banii, fiind urmată de cei doi inculpați, unde aceștia ar fi deposedat-o prin acte de violență de suma de 14.600 euro, după care au părăsit apartamentul în grabă”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

După o lună, în 15 martie, cei trei au lovit din nou, de data aceasta la Lugoj, folosind același pretext – ”este necesară efectuarea unei lucrări la streașină, pentru care au urcat în podul imobilului, iar la final i-ar fi solicitat persoanei vătămate suma de 2.400 lei, deși inițial i-ar fi cerut suma de 60 lei / metrul liniar.


Persoana vătămată a acceptat să plătească suma cerută și, în timp ce inculpații Burcsa Matei și Burcsa Ludovic se aflau în holul imobilului, aceasta s-a deplasat într-o încăpere de la etajul locuinței unde, dintr-un dulap a scos o cutie ce conținea suma de 22.000 lei, timp în care cei doi ar fi pătruns în respectiva încăpere unde ar fi deposedat-o prin violență de suma de 16.750  lei, după care au părăsit imobilul și s-au deplasat la autoturismul marca BMW parcat în apropiere, la volanul căruia se afla inculpatul Burcsa Ștefan și în care se afla și inculpatul Gabor Iancu, cu care s-au îndepărtat de la locul faptei”.

Burcsa Matei, Burcsa Ludovic și Burca Ștefan au fost reținuți, iar instanța a decis arestarea lor pentru 30 de zile pentru tâlhărie, Gabor Iancu fiind cercetat pentru complicitate la două infracțiuni concurente de tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.