SCM Politehnica încheie la egalitate un nou meci încrâncenat din Liga Zimbrilor....

SCM Politehnica încheie la egalitate un nou meci încrâncenat din Liga Zimbrilor. Alb-violeții au revenit de la un deficit de trei goluri împotriva Odorheiului

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliștii alb-violeți au avut parte de un nou duel tare pe teren propriu la doar patru zile distanță de la meciul cu vicecampioana CSM. SCM Politehnica Timișoara a remizat azi cu HC Odohei, scor 31-31, după ce a fost condusă cu trei goluri pe tabelă când mai erau doar câteva minute din dispută. Mai mult, gazdele se puteau impune la ultima fază.

Lipsită de aportul a patru jucători importanți. Lasica, Pejovic și Simovic (în covalescență), respectiv Santeiu, suspendat o rundă după un alt meci cu scântei, eșecul cu CSM București. SCM Poli a avut viață grea din nou cu Odorheiul timișoreanului Vlad Caba.


Cu toate aceste minusuri prima repriză a fost echilibrată. Timișorenii au ținut de un avantaj fragil la start, după care vizitatorii au reușit să conducă, dar reușita lui Marjanovic a stabilit un 16-16 la pauză. În repriza secundă însă Odorheiul a reușit să spargă și bariera de două goluri diferență. În minutul 35 prin reușita lui Andras Szasz. Meciul era însă departe de a fi gata. Nu avea cum să lipsească încrâncenarea. Pe final scorul avea să se strângă din nou. Vaidasigan acuză și el o lovitură. Poli beneficiază de eliminarea lui Radu Ghiță și reușește apoi să egaleze apoi prin revelația Robert Furak. Scorul era 31-31 în minutul 58. Revenit între buturi, macedoneanul Daskaloski le oferă atacul colegilor în ultimul minut. După un time out SCM Politehnica atacă, Vuk Milosevic forțează o aruncare, nimerește bara și se acordă doar un 9 metri încheiat cu o aruncare fără succes în criză de timp. Pe margine antrenorul Pero Milosevic a făcut ”tumbe” cerând mai întâi 7 metri, apoi probabil eliminare la intervenția asupra lui Fenici, la cele două faza fierbinți din final.

Până la urmă rezultatul final a fost, precum la pauză, de egalitate, 31-31, în urma căruia Poli rămâne pe locul 6 iar Odorheiul pe 4. În runda următoare, a 24-a, în weekend timișorenii își pot regăsi calea spre victorie pe terenul mai modestei CSM Făgăraș.

SCM Politehnica Timișoara (marcatori): Fenici 7 goluri, Lazarov 7, Milosevic 5, Marjanovic 4, Vaidasigan 4, Furak 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.